NAJNOVIJE
Završna konferencija TESI projekta

Održana završna konferencija u okviru projekta „TESI- prilagođeni personalizirani sustav za izradu alata za komunikaciju u socijalnoj inkluziji učenika s teškoćama u verbalnoj komunikaciji“ u organizaciji Osnovne Škole Josipa Matoša u Vukovaru.

(Nedjelja, 15 Prosinac 2019 14:22)
Turistička promocija Slavonije

Okupljene u Klaster Slavonija, pet slavonskih županija, Virovitičko-podravska, Požeško-slavonska, Brodsko-posavska, Osječko-baranjska i Vukovarsko srijemska, nastavljaju s intenzivnom promidžbom Slavonije kao atraktivne turističke destinacije.

(Subota, 14 Prosinac 2019 16:27)
Humanitarna akcija za maligno oboljelu djecu

Liga protiv raka Vinkovci pokrenula je još jednu humanitarnu akciju kako bi pomogli djeci koja boluju od malignih bolesti.

(Subota, 14 Prosinac 2019 16:22)
Dan otvorenih vrata u Udruzi slijepih Vukovarsko-srijemske županije

Udruga slijepih Vukovarsko-srijemske županije organizirala je, na blagdan svoje zaštitnice sv. Lucije, Dan otvorenih vrata.

(Subota, 14 Prosinac 2019 11:15)
Promocija prvostupnika Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ Vukovar

U Hrvatskom domu Vukovar održana je 23. svečana promocija stručnih prvostupnika i 2. svečana promocija diplomiranih fizioterapeuta Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ Vukovar. Promovirano je 96 prvostupnika i 18 diplomiranih fizioterapeuta što ukupno čini 2000 diplomiranih studenata s Veleučilišta.

(Petak, 13 Prosinac 2019 15:14)
Pevec donirao vukovarskoj Pučkoj kuhinji 240.000 kuna

Predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević i gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava potpisali su novi ugovor o donaciji Pučkoj kuhinji u Vukovaru  za 2020. godinu u iznosu od 240.000 kuna.

(Petak, 13 Prosinac 2019 15:00)
Odjel pedijatrije dobio donaciju Lego setova

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana Klub „Kockice“ iz Zagreba Odjelu pedijatrije Opće županijske bolnice Vukovar i bolnice hrvatskih veterana donirao je LEGO setove.

(Petak, 13 Prosinac 2019 14:36)

Sastanak policije i ZVO-a

Najavljuju intenziviranje sastanaka Najavljuju intenziviranje sastanaka Foto: ZVO

Na redovnom sastanku čelnika Policijske uprave vukovarsko-srijemske i predstavnika Zajedničkoga vijeća općina (ZVO), održanome u Vinkovcima, razmijenjene su informacije i dogovoreno zajedničko djelovanje s ciljem prevencije neželjenih događaja, a imajući u vidu specifične okolnosti na našem području.

Načelnik PU vukovarsko-srijemske Fabijan Kapular iznio je podatke o zastupljenosti pripadnika srpske zajednice u policijskim službama ove PU koja je ocijenjena zadovoljavajućom. Predstavnici ZVO-a ukazali su na korektnu proporcionalnu zastupljenost Srba, ali i naglasili kako nisu zadovoljni njihovom zastupljenošću na rukovodećim pozicijama te istaknuli potrebu da se tom problemu posveti više pozornosti u nastupajućem razdoblju.

Kapular je iznio i podatke o poduzetim aktivnostima na osiguranju  reda, mira i sigurnosti svih građana na području naše policijske uprave. Ujedno je dogovoreno intenziviranje međusobnih susreta u cilju pravovremenog zajedničkog djelovanja i na taj način izbjegavanja mogućih negativnih posljedica.

Sastanku su osim načelnika Kapulara i njegovog zamjenika Gorana Lovrića te voditelja kriminalističke službe Krešimira Hunjeta, nazočili predsjednik ZVO-a Srđan Jeremić i njgeovi zamjenici Đorđe Ćurčić i Radomir Čvarković, ujedno dožupani vukovarsko-srijemski i osječko-baranjski. 

Pročitano 133 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija