Ispiši ovu stranicu

Policija objavila detalje ubojstva u Petrovcima

Vukovarsko srijemska policija na konferenciji za medije otkrila je detalje pronalaska tijela nestale 46-godišnjakinje u septičkoj jami u Petrovcima.

Načelnik policijske postaje Vukovar Vlado Božić rekao je kako su nakon zaprimanja prijave o nestanku osobe 29. srpnja ove godine poduzeli sve potrebne radnje, obavijestili sve policijske uprave u Republici Hrvatskoj te  uložili velike napore u svrhu pronalaženja nestale 46-godišnjakinje.

Tijelo pronađeno u septičkoj jami bilo je umotano u prekrivače, a vještaci su izuzeli određene tragove. Spomenutog dana 50-godišnji počinitelj je nakon verbalnog sukoba žrtvi nanio ubodne rane, nakon toga umotao je tijelo u pokrivače i odbacio ga u septičku jamu. Uhićen je zbog kaznenog djela teškog ubojstva te predan pritvorskom nadzorniku rekao je Krešimir Hunjet, voditelj službe kriminalističke policije PU vukovarsko-srijemske.

Na pitanje da li je osumnjičeni priznao ubojstvo iz policije su rekli kako je obavljeno ispitivanje u policiji te da slijedi ispitivanje u DORH-u.

 

Pročitano 990 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

HRV