Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

U Gradskoj knjižnici Vukovar započeo adventski program Polarni ekspres

U Gradskoj knjižnici Vukovar započeo Adventski program Pod nazivom Polarni ekspres.

Program je započeo istovremeno u svim ograncima knjižnice. Ovaj polarni vlakić  odvest će sve zainteresirane male i velike sugrađane kroz adventsko vrijeme na brojne kreativne radionice  i druga zanimljiva događanja. Otvarajući ovogodišnji Advent u Gradskoj knjižnici Vukovar, ravnateljica knjižnice Jelena Miškić je rekla kako je Polarni ekspres namijenjen svim uzrastima, od najmlađih do onih starijih.

- Željeli smo kroz brojne kreativne radionice, igraonice i druge zanimljive sadržaje na jedan vedar i veseo način uploviti u blagdansko ozračje jer smatramo da nam svima treba radosti, smijeha i zajedničkog druženja.- kazala je Miškić

Vlakić

Cijeli program smišljen je prema slikovnici Polarni ekspres koja će biti svojevrsni lajtmotiv cijeloga programa pojasnila je Miškić. Bit će tu igraonica, kreativnih radionica, izložba modela lego kockica i puno zanimljivih sadržaja. Od događanja koje je ovoga Adventa Gradska knjižnica Vukovar namijenila odraslima je večer poezije  vukovarskih pjesnika te predstavljanje knjige Moja svjetlosna godina Mare Majstorović.

Ove će godine kao i dosadašnjih zanimljivih sadržaja biti i u  Američkome kutku najavila je Miškić. Svi posjetitelji koji to budu željeli moći će se fotografirati ispred originalnog božićnog drvca načinjenog od knjiga na samom ulazu u Gradsku knjižnicu Vukovar.

Pročitano 1197 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI