NAJNOVIJE
Održan Okrugli stol „Usluge CISOK-a za učenike osnovne i srednje škole“

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Vukovar i Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri  održan je okrugli stol naziva „Usluge CISOK-a za učenike osnovne i srednje škole „.

(Petak, 24 Siječanj 2020 17:04)
Projekt VukovART u slijedeće dvije godine uljepšat će Vukovar s 10 novih umjetničkih djela

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava sa svojom zamjenicom Ivanom Mujkić i direktoricom razvojne agencije Vukovar Vedranom Žilić predstavio je projekt VukovART. 

(Petak, 24 Siječanj 2020 13:03)
Pokušao prenijeti 10,5 tona melase za nargile

Vukovarsko-srijemska policija je priopćila kako su u suradnji s carinskim djelatnicima 23. siječnja oko 3 sata u noći, na graničnom prijelazu Tovarnik u tovarnom prostoru teretnog vozila slovenskih registracijskih oznaka pronašli oko 10,5 tona melase za nargile.

(Petak, 24 Siječanj 2020 12:41)
U Vukovaru otvoreno Savjetovalište za dojenje, jedno od prvih u Hrvatskoj

U okviru Patronažne službe Doma zdravlja Vukovar u Ulici Nikole Tesle 1 otvoreno je Savjetovalište za dojenje. Namijenjeno je trudnicama te majkama novorođenčadi, dojenčadi i male djece za podršku dojenju. 

(Četvrtak, 23 Siječanj 2020 16:26)
Održana konstituirajuća sjednica Kulturnoga vijeća grada Vukovara

Na Konstituirajućoj sjednici Kulturnog vijeća Grada Vukovara  za predsjednicu je izabrana Mirela Hutinec, a za zamjenicu predsjednice Vlasta Novinc.

(Četvrtak, 23 Siječanj 2020 08:44)
Potrebe na tržištu rada

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Vukovar, uz koordinaciju Središnjeg ureda, svake godine provodi analizu i prognozu potreba tržišta rada za pojedinim zvanjima, temeljem kojih se izrađuju Preporuke za obrazovnu upisnu politiku i politiku stipendiranja.

(Srijeda, 22 Siječanj 2020 14:36)
Karate klub Vukovar '91. sudjelovao je na turniru Grand Prix Croatia

Karate klub Vukovar '91. sudjelovao  je na turniru Grand Prix Croatia na kojemu je nastupilo 1930 natjecatelja iz 268 klubova i 22 države. U vrlo jakoj konkurenciji član Karate kluba Vukovar '91. Ivan Draganić u ekipnom sastavu Karate kluba Essekera iz Osijeka osvojio je 3. mjesto. U ekipnom nastupu karatistice Vukovara u sastavu Asja Štalmajer, Ema Pendić i Ema Štalmajer gube u repasažnoj borbi za 3. mjesto. Još su nastupili Alen Rupčić i Ilaj Macura.

(Srijeda, 22 Siječanj 2020 12:34)

Otvoren Advent u Vukovaru - #adventpunljubavi

Događanja svakoga vikenda do 24.prosinca Događanja svakoga vikenda do 24.prosinca Foto: Marija Molnar

Na Trgu Republike Hrvatske svečano je otvoren Advent u Vukovaru, a svakoga vikenda do Božića na ovome mjestu održavat će se koncerti, priredbe, radionice i brojna druga događanja, posebno za djecu. Uskoro će biti otvoreno i gradsko klizalište.

U programu otvorenja nastupili su brojni sudionici, od Mažoretkinja grada Vukovara preko Vukovarskih golubića, plesnih klubova i mnogih drugih, a veliki broj djece svojim je dolaskom na trg razveselio i Sv. Nikola zajedno s anđelima.

 

Andjeli

Advent je otvorila zamjenica vukovarskog gradonačelnika Ivana Mujkić.

 

Mujkic

- Pripremili smo sadržajan program, od koncerata, priredbi, aktivnosti za djecu, a ono što me posebno veseli je veliki broj djece i njihovih roditelja na večerašnjem otvorenju Adventa. Vjerujem da će Vukovarci dolaziti na ovaj adventski trg i uživati u predblagdanskom razdoblju – rekla je Mujkić.

Ove se godine Advent u Vukovaru održava pod vedrim nebom na, za ovu prigodu posebno uređenom središnjem gradskom trgu.

 

Zbor

-Advent traje do 24.prosinca, a događanja će biti organizirana u dane vikenda, odnosno petkom, subotom i nedjeljom. Tako će se idućih dana djeca moći zabaviti na radionicama u tzv.božićnoj kupoli, predstoji nam 15 koncerata, božićni vlakić koji će voziti subotom i nedjeljom, imat ćemo i žive jaslice, kočije, tradicionalnu manifestaciju puštanja lampiona u zrak pod nazivom Nebo puno želja te nagradnu igru Magic Advent  - istaknula je Marina Sekulić, direktorica Turističke zajednice Grada Vukovara.

 

Kutak

Nakon otvorenja, u večernjim satima, na adventskom trgu u Vukovaru koncert će održati grupa Babylon.

 

Advent

Pročitano 217 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija