Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

Prijem Gimnastičkog kluba Vukovar u Gradskoj vijećnici

Prijem Gimnastičkog kluba Vukovar u Gradskoj vijećnici Matea Karlović

Gimnastički klub Vukovar već godinama ostvaruje zapažene rezultate, a najznačajniji rezultat protekle godine je s državnog prvenstva i Završnice KUPA Hrvatske u B i C programu.

Naime, u B programu pojedinačno, prvo mjesto osvojila je Monika Zovko u Kategoriji mlađe juniorke, C programu ekipno mlađe juniorke i juniorke osvojile su drugo mjesto, dok su seniorke osvojile prvo mjesto, a pojedinačno je Ela Kalentić u kategoriji juniorke osvojila treće mjesto.  U C programu vukovarski klub je imao ukupno trinaest natjecateljica i to ih svrstava u klubove s najvećim brojem natjecateljica na državnom prvenstvu. Već i sam plasman na Državno prvenstvo za vukovarske gimnastičarke je veliki uspjeh. Uprava kluba i treneri te sam Grad Vukovar ponosni su na mlade Vukovarke koje su predstavljale svoj grad, županiju i regiju na ovom velikom i važnom natjecanju, kao i na ostvarene rezultate.

Tim povodom članice kluba pod vodstvom trenera primio je zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček u Gradskoj vijećnici Grada Vukovara.

- Želim ovim putem čestitati Gimnastičkom klubu Vukovar na izvrsnim rezultatima ostvarenim tijekom 2019. godine , posebice na Završnici KUPA Hrvatske u mlađim kategorijama, moram se također zahvaliti upravi kluba, sportskoj obitelji Stojšić na izvanrednim rezultatima. Kao Grad Vukovar uspjeli smo 2014. godine osigurati bolje i kvalitetnije uvjete rada izgradnjom sportske gimnastičke dvorane unutar velike Sportske dvorane u Borovu Naselju gdje smo uložili petsto tisuća kuna i na taj način osigurali, vjerujem i ove kvalitetnije i još bolje rezultate koji se ostvaruju zadnjih nekoliko godina - izjavio je zamjenik gradonačelnika.

Bosiljka Stojšić trenerica i tajnica Gimnastičkog kluba Vukovar iznimno se zahvalila Gradu Vukovaru na podršci i pomoći u radu kluba.
- S ponosom možemo reći da je 2019. godina najuspješnija od osnutka našeg kluba i da smo na stranice te godine napisali najveće rezultate i dostignuća. Sve to ne bi bilo u mogućnosti realizirati bez velike i nesebične pomoći Grada Vukovara koji je prepoznao rad kako s mladima tako i sa starijim kategorijama. Rezultat svega toga je posljednje naše natjecanje koje smo odradili, a to je na Završnici KUPA Hrvatske u B i C programu - rekla je Stojšić.

Zamjenik gradonačelnika istaknuo je kako Grad ulaže u sport i zdrav način života:
- I ove godine u proračunu Grada Vukovara osigurano je za razvoj sporta i svih sportskih udruga i klubova pet milijuna i sto tisuća kuna. Vjerujem kako ćemo i kroz ovaj način sufinanciranja i pomoći našim klubovima povući naše najmlađe sugrađane kako bi se što više bavili sportom, a sve manje bili pred TV ekranima ili pred svojim mobitelima -  zaključio je Pavliček.

Pročitano 1298 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI