Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Penava: Bez obzira na ishod unutarstranačkih izbora ostajem u Vukovaru

Penava ostaje u Vukovaru Penava ostaje u Vukovaru Foto: J. Vrdoljak

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava, najavio je za obilaska radova na energetskoj obnovi Vatrogasnog doma Vukovar kandidaturu za zamjenika predsjednika Hrvatske demokratske zajednice.

Također je rekao da bez obzira na  konačan ishod unutarstranačkih izbora u HDZ-u, iz Vukovara ne ide nigdje.

-Bez obzira na kandidaturu i poziciju i konačan ishod iz Vukovara ne idem nigdje. Najvjerojatnije će to biti mjesto zamjenika predsjednika HDZ-a, ishod će biti kakav će biti, no u svakom slučaju ostajem u svome gradu-izjavio je gradonačelnik Penava.

Također je rekao kako niti jednom kandidatu za predsjednika stranke neće dati potporu.

-Mislim da sam bio jasan kada sam govorio da su HDZ-u potrebne promjene, a tko osjeća potrebu da se neke stvari promjene, a potom i da te promjene iznese, taj će dobiti i moju potporu, rekao je Penava.

Gradonačelnik Penava je također  ponovno pozvao na promjene, a na upite novinara je odgovorio kako između Mire Kovača, Davora Ive Stiera i njega ne postoji nikakav pakt. Dodao je kako problema ima, ali i ciljeva kojima bi trebalo služiti te da ne bi trebalo procjenjivati kakve su kome šanse i onda pretrčavati u taj tabor.

-Mislim da HDZ već izvjestan broj godina plaća tome cijenu i ona će biti iz izbora u izbore sve veća i dok to moje vrle kolege ne shvate da su zarobljenici u svojim glavama, dok crne labudove ne prepoznaju u svom načinu razmišljanja, dotle će HDZ ne može sanjati o uzlaznim stazama i do tad će snositi sankcije, mišljenja je Penava.

Upitan jeli bi bilo dobro da se održi sučeljavanje kandidata za predsjednika stranke, Penava je odgovorio potvrdno

-To je dobro za provjetravanje stranke i za kristaliziranje različitih opcija unutar stranke, iako do sada takvo što nije viđeno u medijskom prostoru Hrvatske, zaključio je Penava.

Pročitano 761 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI