Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Otvoren 13. vukovarski Etno sajam

Na vukovarskom Trgu Republike Hrvatske otvoren je 13. Vukovarski etno sajam. Svoje proizvode izložilo je 53 izlagača iz Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske i Brodsko-posavske županije. Posjetiteljima su ponuđeni medarski proizvodi, suhomesnati proizvodi, rukotvorine, tekstil, povrće, cvijeće, antikviteti, kupinovo vino, proizvodi od aronije, kozmetika…. Iznimno, ove godine, iz epidemioloških razloga, Etno sajam održava se samo jedan dan. Direktorica Turističke zajednice grada Vukovara Marina Sekulić istaknula je kako se ove godine okupio rekordan broj izlagača.

-Etno sajam prva je turistička aktivnost koju TZ grada Vukovara organizira od lockdown-a. Iznimno nas veseli rekordan broj izlagača, a poslijepodne nastavljamo s dodatnim sadržajem Oktoberfestom i smotrom folklora,” rekla je direktorica Sekulić.

Etno sajam 3

13. vukovarski Etno sajam otvorio je gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava zahvaljujući Turističkoj zajednici grada Vukovara na izvrsnoj suradnji.

-Ova živost i broj okupljenih ljudi potvrđuju koliko nam nedostaju ovakve manifestacije. Epidemija koronavirusa nas je sve skupa usporila, ali se držimo.-  rekao je gradonačelnik Penava pozivajući građane na uživanje u svježem zraku te mirisima, okusima i zvucima Slavonije.

 U sklopu Etno sajama održat će se i Vukovar Oktoberfest koji će ponuditi Vukovarsko pivo, craft pivo Walkow, i craft pivo OPG Bošnjak iz Nove Gradiške, a sudjelovat će i zadruga Vrhunsko vukovarsko s lokalnim proizvodima.

Pročitano 1034 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI