Ispiši ovu stranicu

Informativna radionica za predstavnike udruga

Raspisan je i natječaj za dodjelu potpora Raspisan je i natječaj za dodjelu potpora HRV

Vinkovačka gradska uprava uputila je poziv udruga, pravnim i fizičkim osobama s različitim programima iz područja kulture i tehničke kulture s područja Vinkovaca, na informativnu radionicu koja će biti održana u Gradskom kazalištu Joza Ivakić u utorak, 25. siječnja, s početkom u 18 sati. 

Pozvala je i sve udruge, udruge proistekle iz Domovinskog rata, ustanove, zaklade te druge pravne osobe čija temeljna svrha nije stjecanje dobiti na informativnu radionicu koja će biti održana u Gradskom kazalištu Joza Ivakić u utorak, 25. siječnja u 17 sati.

„Radionice su organizirane sa svrhom pružanja potpore i savjeta za pripremu što kvalitetnijeg projektnog prijedloga. Na ovoj radionici pojasniti ćemo standardnu strukturu projektnog prijedloga koji se podnosi donatorima radi dodjeljivanja financijske potpore. Svaki projektni prijedlog prati i prijedlog proračuna odnosno troškovnik te ćemo zajedno to pokušati što realnije pokrijepiti s realnim podacima“, navode iz grada Vinkovaca.

Objavljen je i javni natječaj za dodjelu financijskih potpora programima i projektima u području socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarnog djelovanja i udruga proisteklih iz Domovinskog rata za 2022. godinu.

Pročitano 611 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun