NAJNOVIJE
Poziv na radionicu „Božićno svjetlo”

Udruga Tko se boji sutra još? Vukovar započela je s radom 2020. godine, a samo dva mjeseca kasnije započela je s projektom „Bakina škrinja”.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 14:45)
U Marincima izbio požar na osobnom automobilu

U nedjelju 3.prosinca oko 13,15 sati  u dvorištu obiteljske kuće u Marincima izbio je požar na osobnom automobilu 52-godišnjaka, priopćeno je iz PU vukovarsko-srijemske.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 14:44)
Provaljeno u vukovarski restoran i otuđen novac


Tijekom noći  između 2. i 3. prosinca provaljeno je u restoran 46-godišnjaka u Vukovaru iz kojeg je otuđen novac, javili su iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 14:42)
Raspisan natječaj za nagradu Goran za mlade pjesnike

Na natječaju za nagradu Goran za mlade pjesnike koji su raspisali organizatori pjesničke manifestacije Goranovo proljeće mogu sudjelovati pjesnici mlađi od 30 godina koji nikad nisu objavili knjigu poezije.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 13:00)
Gotovo polovica ispitanih osoba s invaliditetom osjeća se diskriminirano na natječajima za posao

Povodom Međunarodnoga dana osoba s invaliditetom, portal MojPosao u suradnji s Udrugom Zamisli proveo je istraživanje o položaju osoba s invaliditetom na tržištu rada u cilju otkrivanja kako na položaj osoba s invaliditetom gleda šira javnost, poslodavci, ali i same osobe s invaliditetom.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 12:53)
Dobitnici priznanja "Suncokret ruralnog turizma Hrvatske" na prijemu kod gradonačelnika Ivana Penave

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo”, 30. studenoga 2023. godine dodijelila je 86 povelja i posebnih priznanja u sklopu nacionalne nagrade „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“, koja se održava već jedanaestu godinu.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 12:47)
Završen još jedan uspješan projekt RA VSŽ

U velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima održana je završna konferencija projekta „ESI fondovima do održivog razvoja Vukovarsko-srijemske županije II“, ukupne vrijednosti 3.468.672,88 eura, od kojih je 85% bespovratnih sredstava. Projekt je započeo 1. travnja 2019., a završava 31. prosinca 2023. godine.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 11:08)

U Vukovar dolazi 800 branitelja sportaša

Konferencija za novinare u palači Srijem Konferencija za novinare u palači Srijem Milan Paun

U subotu 1. listopada u 10 sati na središnjem gradskom trgu u Vukovaru bit će otvoreno 26. državno športsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske „Vukovar 2022.”.

U Vukovar dolazi oko 800 natjecatelja dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata koji će se natjecati u devet sportskih disciplina: kuglanju, boćanju, streljaštvu, stolnom tenisu, šahu, elektronskom pikadu za žene, sportskom ribolovu te kartaškim igrama beli i briškuli.

Cilj je natjecanja popularizacija sporta među hrvatskim braniteljima i invalidima Domovinskoga rata, rekao je na konferenciji za novinare u palači Srijem general pukovnik Slavko Barić, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata Republike Hrvatske.

Natjecatelje je pozdravio vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić i poželio im dobrodošlicu.

Organizator je igara Grad Vukovar čiji je pročelnik za društvene djelatnosti i branitelje Darko Dimić zahvalio na povjerenju ukazanom Vukovaru te obećao da će Vukovar biti dobar domaćin.

Dobrodošlicu je natjecateljima poželio i Milan Draženović, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Vukovarsko-srijemske županije.

Pročitano 474 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija