Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Nova godina dočekana mirno

Nova godina Nova godina Foto: HRV

Sretna vam Nova 2015. godina

 Iako možda i najhladnija novogodišnja noć u posljednjih 100 godina, mnogi su je diljem zemlje, unatoč niskim temperaturama, dočekali  na otvorenom. U brojnim su gradovima organizirani dočeci na glavnim gradskim trgovima, a tako je bilo i u Vukovaru gdje su uz živu glazbu građani mogli uživati u novogodišnjem vatrometu. Doček na otvorenom organiziran je i u Vinkovcima, Iloku te u Otoku. 

Novogodišnja noć u našoj  je županiji protekla je mirno i bez zabilježenih incidenata. Kako doznajemo iz Županijskog centra 112 novogodišnja je noć na našem području protekla mirno te je samo u Prkovcima na jednoj obiteljskoj kući zabilježen požar na dimnjaku koji su ugasili pripadnici Dragovoljnog vatrogasnog društva Ivankovo. Policija nije evidentirala incidente niti značajnije narušavanje javnog reda i mira osim tri prometne nesreće s materijalnom štetom ali bez ozlijeđenih osoba.

Prva beba u 2015. godini rođena je u rodilištu vinkovačke Opće županijske bolnice. Kći Ritu u 2,10 sati rodila je Otočanka Dragica Cvetković dok u rodilištu vukovarske bolnice u prvim satima Nove godine nije bilo novorođene djece.

Malu Ritu i njezinu majku prigodno je noćas darivao vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, koji je u novogodišnjoj noći posjetio dežurne zdravstvene djelatnike u vinkovačkoj i vukovarskoj bolnici. Župan je posjetio i Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave vukovarsko-srijemske, Zavod za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske županije te županijsko vatrogasno zapovjedništvo u Vinkovcima, a sretnu Novu godinu i sa što manje intervencija poželio je i djelatnicima javnih vatrogasnih postrojbi u Vukovaru i Vinkovcima.

Pročitano 2741 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI