NAJNOVIJE
Od ponedjeljka predaja zahtjeva za potpore za očuvanje radnih mjesta za srpanj

Hrvatski zavod za zapošljavanje objavio je kako će prijave za dobivanje potpora za očuvanje radnih mjesta za srpanj zaprimati od ponedjeljka.  

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 08:57)
Slavonski Brod: sletio autobus, tri osobe preminule, desetci ozlijeđenih

U nedjelju oko 6.20 sati, na autocesti A3 kod Slavonskog Broda dogodila se prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja autobusa makedonskih nacionalnih oznaka s prometnice.

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 08:55)
U Privlaci se planira izgradnja knjižnice i čitaonice

U Općini Privlaka u tijeku je postupak savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za projekt izgradnje narodne knjižnice i čitaonice.

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 08:27)
USKOK podigao prijavu protiv trojice policajaca s područja Slavonskog Broda

USKOK je podigao prijavu protiv tri policajca s područja Slavonskog Broda koji su kazne naplaćivali u višim iznosima u odnosu na visinu kazne koju su počinitelji prekršaja stvarno trebali platiti.

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 07:06)
Poticajne obiteljske i populacijske mjere za poboljšanje obiteljskog standarda

Središnji državni ured za demografiju i mlade prioritetno provodi poticajne obiteljske i populacijske mjere za potpore i olakšice roditeljima u cilju poboljšanja obiteljskog standarda.

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 07:01)
Petrinjsko područje zatreslo 3,8 po Richteru

Petrinjsko je područje zatresao u subotu u 15.43 sata prilično jak potres magnitude 3.8 prema Richteru, izvijestili su iz hrvatske Seizmološke službe.

(Subota, 24 Srpanj 2021 17:41)
MORH: Obilježena druga obljetnica smrti skupnika Josipa Briškog

Druga obljetnica smrti skupnika Josipa Briškog, koji je kao pripadnik hrvatskog kontingenta u NATO misiji u Afganistanu umro od ozljeda zadobivenih u napadu na vozilo u Kabulu, obilježena je polaganjem vijenca i paljenjem svijeća u subotu na groblju „Markovo polje“ u Sesvetama, prenosi HINA.

(Subota, 24 Srpanj 2021 14:44)

Uređena prometnica u Ulici Dobra voda

Grad Vukovar je u suradnji  gradskom tvrtkom Komunalac, na zamolbu brojnih vukovarskih građana osobito onih koji žive u tome dijelu grada,  uredio prometnicu u ulici Dobra voda.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi oko milijun i 50 tisuća kuna. Uređenu prometnicu obišao je zamjenik gradonačelnika  Vukovara Marijan Pavliček.

-Ukupna površina ceste koja se sanirala iznosi 2.304,00 m2,  a ukupna dužina uređene prometnice 1.152,00 metara.  Vjerujem kako će ova prometnica biti na zadovoljstvo građana koji ovdje imaju vikendice, a posebice onih koji ovdje trajno žive- rekao je Pavliček. On je najavio i nastavak radova na komunalnoj infrastrukturi u gradu naglasivši kako je osigurano oko 1,5 milijun kuna za izgradnju nogostupa te oko milijun kuna za sanaciju udarnih rupa na prometnicama.

Pročelnik  gradskog Odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša, Dražen Čulig, pojasnio je kako je projektom je predviđeno uređenje ceste s kompletnom novom kolničkom konstrukcijom.

-Projektom je predviđeno uređenje ceste s kompletnom novom kolničkom konstrukcijom, uređenjem temeljnog tla, izradom nosivog sloja od mehanički stabiliziranog drobljenog kamenog materijala i habajućim slojevima asfalta te otvorenim sustavom oborinske odvodnje. - rekao je Čulig.

Grad Vukovar je realizirao obnovu ove prometnice u suradnji s Fondom za obnovu i razvoj Grada Vukovar koji je sufinancirao radove s iznosom od 660.000 kuna.

Pročitano 436 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija