Ispiši ovu stranicu

Ususret Danu grada Vinkovaca: Od koncerata preko zrakoplovnih akrobacija do maratona lađa

Predstavljen bogati program Predstavljen bogati program Foto: novosti.hr
U Vinkovcima se uvelike pripremaju za obilježavanje Dana grada i blagdan Sv. Ilije, njihovog zaštitnika, a program obilježavanja predstavljen je na konferenciji za medije.
Organizatori su najavili bogat program koji počinje u četvrtak, a završava međužupanijskim natjecanjem zrakoplova 25. srpnja.

- Prilika je to za svečanu sjednicu Gradskog vijeća i prikaz onoga što se radilo u protekloj godini uz najavu planova za iduću - rekao je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić pozivajući građane da dođu i posjete brojne zanimljive sadržaje. U bogatom programu izdvaja se nekoliko koncerata pa će tako u nedjelju, 18. srpnja, nastupiti Tony Cetinski, a 20. srpnja na sami Dan grada Vinkovaca, održat će se poseban koncert u spomen na glazbenog velikana Krunoslava Kiću Slabinca. 

- Planira  se nastup šest tamburaških sastava i mnoštva drugih estradnih umjetnika kao i Kićinih prijatelja - Vere Svobode, Šime Jovanovca, Stjepana Jeršeka Štefa  i mnogih drugih - rekao je Zvonimir Liščić, predsjednik Vinkovačkih šokačkih rodova koji su organizator koncerta. 

U organizaciji Moto kluba Vinkovci pod nazivom "Dođi u Vinkovce", posjetitelje u petak i subotu, u parku Lenije, očekuju zrakoplovne i motociklističke akrobacije te  koncerti grupa Plagijat, Rockeri, Gorana Bareta i Majki. Program pripremaju i Vinkovački lađari te Kajak kanu klub Vinkovci uz jedinstveni maraton lađa osoba s invaliditetom, mladih osoba te kajakašku regatu. Bit će održana i likovna kolonija na temu Bosuta, lađa, kajaka, i akrobacije sportskim zrakoplovom.
Pročitano 1110 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

HRV