Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Nagrada vukovarskoj OŠ Antuna Bauera

Učenici OŠ Antuna Bauera s  nagradom Učenici OŠ Antuna Bauera s nagradom Izvor: OŠ Antuna Bauera

Prikupili i reciklirali više od osam tona starog papira

Učenicima OŠ Antuna Bauera iz Vukovara DM je i službeno predao vrijednu donaciju koju su zaslužili kao jedna od šest najuspješnijih škola u akciji Zeleni korak. Učenici su prikupili i reciklirali više od osam tona starog papira, a njihovu eko predanost dm je nagradio pametnom pločom i kantama za sortiranje otpada. 

- Radimo ono što volimo i u čemu smo uspješni – štitimo prirodu, a postoji mogućnost za osvajanje pametne ploče i kanti za otpad – toga nikad dosta. Postavili smo si cilj i ostvarili ga-izjavila je profesorica pedagogije Ivana Dragšić najavivši i daljnje sudjelovanje u sličnim projektima.

Mladi su vukovarski ekolozi Vukovara bili među najuspješnijima u akciji Zeleni korak i 2012. godine kada ih je DM nagradio ugradnjom uređaja Krijesnica, izvornim hrvatskim proizvodom koji, osim što štedi električnu energiju, osigurava prirodno svjetlo koje nije štetno za oči. U Zelenom koraku, akciji održanoj u sklopu dm green city projecta, sudjelovalo je više od 30.000 osnovnoškolaca iz cijele Hrvatske koji su prikupili i reciklirali više od 250 tona starog papira.

Pročitano 2425 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI