NAJNOVIJE
Ministar unutarnjih poslova najavio mogućnost popuštanja epidemioloških mjera od 1. lipnja

Ministar unutarnjih poslova i voditelj Nacionalnog stožera civilne zaštite Davor Božinović najavio je u četvrtak na sjednici Vlade moguće popuštanje epidemioloških mjera od 1. lipnja.

(Četvrtak, 13 Svibanj 2021 16:18)
Preventivno edukativna akcija "Sigurno na dva kotača"

Postaje granične policije Županja, uz poštivanje važećih epidemioloških mjera, provest će preventivno edukativnu akciju  „Sigurno na dva kotača“, u subotu, 15. svibnja 2021. godine - izvijestili su iz PU Vukovarsko-srijemske. 

Program započinje u 8,30 sati u Županji, na glavnom gradskom trgu, gdje će biti izložbeni prostor bicikala, biciklističke i moto opreme i sa besplatnim promidžbenim materijalima (reflektirajući prsluci, reflektirajuće žabice za žbice bicikla, privjesak za ključeve i letci sa preporukama za sigurno sudjelovanje u prometu na cestama).

Policijski službenici i članovi biciklističkih i moto klubova družit će se s građanima na izložbenom prostoru te održati prigodnu edukaciju o najkorisnijim savjetima za sigurnu vožnju za vozače dvokotačnih vozila.

Oko 10 sati zajednička karavana biciklista, mopedista i motorista, predvođena  policijskim službenicima na biciklima, zaputit će se do Babine Grede. U Babinoj Gredi, u ulici Vladimira Nazora, od 11 sati, karavana će se, uz okrijepu, također družiti s građanima i provesti kratku edukaciju o prometnoj sigurnosti vozača bicikala, mopeda i motorista.

Oko 11,40 sati karavana će se iz Babine Grede zaputiti u smjeru Cerne, u kojoj će ih nešto prije 13 sati dočekati građani i vozači bicikala, motora i mopeda koji će se priključiti akciji.

U Cerni, na parkiralištu kod mosta, od 12,45 sati predviđeno je druženje i edukacija građana. Iz Cerne karavana oko 13,20 sati kreće putem za Županju.

Kako bi zajednički ukazali na nužnost bavljenja sportom, makar i rekreativno, PGP Županja poziva vozače bicikala, motora i mopeda da se pridruže karavani „Sigurno na dva kotača“. Uz druženje i preventivni program, uvjereni smo kako će etapni prelazak 47 kilometara proći i brže nego uobičajeno.

(Četvrtak, 13 Svibanj 2021 15:26)
Županjac prevaren pri kupovini informatičkog artikla

Iz PU vukovarsko-srijemske izvijestili su kako je jučer, 12. svibnja 2021. godine, 19-godišnji Županjac u službenim prostorijama Postaje granične policije u Županji podnio kaznenu prijavu, jer je oštećen na prijevaran način.

(Četvrtak, 13 Svibanj 2021 15:23)
Božinović: Hrvatska prva u EU uspješno testirala sustav digitalnih zelenih potvrda

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izvijestio je l u četvrtak kako je Hrvatska prva članica Europske unije koja je uspješno obavila pilot testiranje sustava digitalnih zelenih potvrda, tzv. covid putovnica.

(Četvrtak, 13 Svibanj 2021 14:09)
Svečana sjednica povodom Dana nacionalnih manjina VSŽ

U Palači Srijem u Vukovaru je povodom Dana nacionalnih manjina Vukovarsko-srijemske županije, održana svečana sjednica Koordinacije Vijeća i predstavnika nacionalnih manjina.

(Četvrtak, 13 Svibanj 2021 13:30)
Nastavlja se izgradnja pročišćavača otpadnih voda

Ugovor o izvođenju radova za dovršetak izgradnje postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda grada Vukovara generalnom je zastupniku izvođača radova tvrtke Gis Aqua Draženu Miličiću uručio direktor Vodovoda grada Vukovara Dario Tišov. Pročiščavač otpadnih voda gradi se u okviru projekta  Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture grada Vukovara čiji je cilj projekta poboljšanje sustava javne vodoopskrbe i odvodnje te pročišćavanje komunalnih otpadnih voda na području aglomeracije Vukovar.  U okviru ovog projekta koji se provodi na području grada Vukovara te općina Borovo, Bogdanovci i Trpinja,  riješena je problematika dijela vodoopskrbe i odvodnje, optimizirana su rješenja za opskrbu dovoljnih količina pitke vode odgovarajuće kvalitete te odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda, s osnovnim ciljem zaštite zdravstvenog stanja i poboljšanja uvjeta života postojećih i novopriključenih stanovnika na projektnom području te općenito zaštite okoliša.

Projekt je vrijedan gotovo 362 milijuna kuna, a financira se iz europskih fondova 70 posto, Vlada RH sudjeluje s 12 posto koliko i Hrvatske vode, dok jedinice lokalne samouprave sufinanciraju 4 posto. 

- Natječaj ukupne procijenjene vrijednosti bio je 65 milijuna kuna za dovršetak uređaja. Ponuda i trenutna vrijednost ugovorenih radova je gotovo 71 milijun i ukupna vrijednost uređaja pri dovršetku će biti 140 milijuna kuna. Nadam se da ćemo do kraja financijskog razdoblja i rokovima koje imamo,  a to je 20 mjeseci za komplet uređaj s probnim radom i 14 mjeseci za samu izgradnju, držati se rokova i uspjeti sve napraviti - istaknuo je Dario Tišov, direktor Vodovoda grada Vukovara tijekom svečanosti uručenja ugovora u vukovarskoj gradskoj vijećnici .

Gradonačelnik Vukovara i predsjednik Skupštine Vodovoda grada Vukovara Ivan Penava podsjetio je da će grad i građani izgradnjom postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda dobiti jednu dodanu vrijednost.

- Prije svega dodanu vrijednost u ekološkom smislu kvalitetne obrade otpadnih voda i u tome vidim najveću korist kako za građane tako i za okoliš: Budući da se nalazimo na rijeci Dunav korist je i za sve gradove i države koje se nalaze u dunavskom slivu. Ta korist je za sve nas indikativna, dobra jer naravno da svi još posebno  imamo i tu emociju prema Dunavu kao najvećoj hrvatskoj ali i europskoj rijeci - rekao je Penava, a zamjenik direktora vodno gospodarskog odjela za Dunav i donju Dravu u Hrvatskim vodama  Mario Spajić naglasio kvalitetniju vodnu uslugu za građane.

- Bitno je reći da Hrvatska ovim projektom čini jedan veliki korak ka ispunjavanju EU direktiva. Građani Vukovara dobivaju kvaliteniju vodnu uslugu, preko 114 km cjevovoda će biti što izgrađeno što rekonsturirano, 950 novih priključaka na vodu,  preko 8400 prtiključaka na sustav odvodnje, izgradit će se uređaj sa 42 100 ekvivalent stanovnika…Znamo da je osim kućanstava na sustav javne odvodnje priključeno i gospodarstvo, tako da će taj uređaj   zasigurno imati veliku ulogu u zaštiti okoliša i prirode – istaknuo je Spajić.

Uručenju ugovora nazočio je i načelnik Općine Bogdanovci Marko Barun

.

(Četvrtak, 13 Svibanj 2021 12:49)
Predstavljen EU projekt rastem – Razvoj STEM-a u Vukovaru

Mirovnoj grupi mladih “Dunav” iz Vukovara, kao nositelju projekta, odobren je ESF projekt u okviru poziva “Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za popularizaciju STEM-a” u iznosu od 2,7 milijuna kuna, pod nazivom “raSTEM- Razvoj STEM-a u Vukovaru” i u 100% iznosu je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.

(Četvrtak, 13 Svibanj 2021 12:12)

Janoš Kery

Četvrtak, 13 Svibanj 2021 08:02

Vukovar 1991 je nastavio s pobjedonosnim nizom. Na stadionu u Borovu naselju pobijedili su Slavoniju iz Požege 2:0. Gosti su zaprijetili u prvih deset minuta s tri izgledne prilike, potom je Vukovar preuzeo dominaciju i u prvom poluvremenu stvorio nekoliko izglednih prigoda. Tako je u '22. na ubačaj Pavičića Barišić za malo pucao glavom preko gola. U '30 gosti izbijaju loptu s gol crte, tri minute kasnije na ubačaj Jare, Džalto puca glavom u desni gornju kut vratar Majetića koji paradom skida loptu. Bilo u prvom dijelu je još nekoliko prigoda za domaće igrače. Na odmoru trener Bojko u svlačionici ostavlja Škaricu, Dogana i Bognara, a uvodi Robaina, Mrkonjića i Horvata. I u drugom poluvremenu nastavlja se dominacija Vukovara, a vodeći pogodak postiže raspoloženi Patrik Džalto u '55. Redale su se prigode domaćih igrača, a u '76 na ubačaj Valentina Jare, Džalto prima loptu na prsa 7-8 metara od gola i zakucava za 2:0. Nakon toga se igra smirila i do kraja utakmice nije bilo puno prigoda. – Slavonija je pokazala da nije slučajno u gornjem dijelu tablice. Imali smo malo lošiji ulazak u utakmicu, tako da su oni prvih 10-15 minuta bili bolja ekipa. Nakon toga smo se konsolidirali i već do poluvremena napravili dovoljno prilika za gol, nismo uspjeli zabiti, ali smo u drugom dijelu nastavili s istim tempom i zabili dva gola. Mislim da je naša pobjeda zaslužena – rekao je trener Vukovar Miroslav Bojko, koji je prokomentirao i neriješeni rezultat Belišća (Belišće – Croatia Đakovo 2:2) – To znači da smo došli Belišću na jednu utakmicu, na -2 boda, što znači da smo sljedećim mogućim porazom Belišća i našom pobjedom, ispred njih.

- Čestitam Vukovaru, na kraju su zasluženo pobijedili. Mi smo došli ovdje desetkovani s 15 igrača i planirali smo na početkom ako uspijemo nešto „ušićariti“ da će biti Vukovaru puno teže, no nismo uspjeli. Još jednom Vukovaru čestitke i želim da osvoji prvo mjesto – rekao je trener Slavonije Dalibor Bognar.Vukovar 1991 Slavonija2

Marsonia – Vuteks Sloga 0:1 (0:0)

Vuteks Sloga je napravila iznenađenje i u gostima pobijedila Marsoniu 1:0, a pogodak je postigao Igor Tunjić Lukić u trećoj minuti sudačke nadoknade (90+3). Iako je Vuteks Sloga nanizala 8 pobjeda u proljetno dijelu prvenstva i nalazi se na 12 mjestu prvenstvene ljestvice, ne može se opustiti jer od tri posljednje ekipe na tablici bježi šest bodova. Do kraja prvenstva još je šest kola.

Belišće je odigralo na svom terenu 2:2 s Croatiom iz Đakova, tako da sada vodeće Belišće ima 59, a Vukovar 1991 57 bodova.

Ostali rezultati 28. kola: Zrinski Jurjevac – Graničar Županja 4:1, Slavija Pleternica – NAŠK 2:1, Bedem – Oriolik 2:1, Čepin – Sloga Nova Gradiška 2:3, Vihor – Valpovka 3:5, Kutjevo Slavonac Bukovlje 2:4

Poredak:

 1. Belišće, Belišće 59

 2. Vukovar 1991, Vukovar 57

 3. Marsonia, Slavonski Brod 52

 4. Croatia Đakovo 50

 5. Oriolik, Oriovac 44

 6. Slavonija, Požega 43

 7. Graničar, Županja 43

 8. Čepin, Čepin 42

 9. Zrinski, Jurjevac 42

 10. Bedem, Ivankovo 36

 11. Vihor, Jelisavac 35

 12. Vuteks Sloga, Vukovar 33

 13. NAŠK, Našice 29

 14. Kutjevo, Kutjevo 28

 15. Slavonac, Bukovlje 28

 16. Valpovka, Valpovo 27

 17. Sloga, Nova Gradiška 27

 18. Slavija, Pleternica 27

Raspored 29. kola: Kutjevo – Zrinski Jurjevac, Slavonac Bukovlje – Vukovar 1991, Slavonija – Vihor, Valpovka – Čepin, Sloga Nova Gradiška – Bedem, Oriolik – Belišće, Croatia – Đakovo – Slavija Pleternica, NAŠK – Marsonia, Vuteks Sloga – Graničar Županja.

Srijeda, 12 Svibanj 2021 07:02

U organizaciji Hrvatskog veslačkog kluba Vukovar održana je sedamnaesta po redu regata „Sv. Filipa i Jakova“, ujedno i 2. regata kontinentalnog veslačkog kupa „Miljenka Finderlea“. Nažalost prošle godine epidemiološka situacija nije dozvolila održavanje regate, ali ove godine epidemiološka situacija je nešto bolja te su natjecanja na otvorenom dozvoljena. Na regati je nastupilo 7 klubova s ukupno 140 veslača iz kontinentalne Hrvatske. Sama regata je protekla u sportskom ozračju, bez sudara i bez prevrtanja uz lijepo sunčano vrijeme i uz blagi mit vjetar. Održano je 19 utrka u svim dobnim skupinama od mlađih kadeta pa sve do seniora. -Naši veslači i veslačice nastupili su u 14 utrka. Regatu su otvorili naši najmlađi veslači u utrci gigova gdje je muška posada osvojila 2. mjesto, a ženska posada 1. mjesto u svojoj konkurenciji. Nakon njih boje kluba su branili Karlo Bendra i Toni Čulig u dvojcu na pariće za kadete te su osvojili 5. mjesto, a u skifu za kadetkinje nastupila je Nikolina Građanski te je osvojila 2. mjesto.Regata 4

U dvojcu na pariće za kadetkinje nastupile su Laura Kerek i Ema Tomić te osvojile 2. mjesto. Nakon mlađih kategorija na red su došle juniorske posade našeg kluba, prvi je nastupio Bruno Gašparić u samcu za juniore te se plasirao na 6. mjesto, ubrzo nakon njega sjajnom utrkom u dvojcu bez kormilara zlato su osvojili Ivan Hardi i Matej Maljak. U pobjedničkom tonu ubrzo nakon njih nastavila je i naša Ella Paljušaj te osvojila zlato u samcu za juniorke. Vrlo blizu zlatu uz zaostatak od samo 3 sekunde bile su Kiara Orkić i Anja Vinković te su tako osvojile srebrnu medalju u dvojcu na pariće za juniorke. Matej Vukić nastupio je u samcu za juniore te osvojio odlično 3. mjesto.Regata 3

S velikim ponosom možemo reći da su naši veslači pobijedili u utrci četveraca bez kormilara za juniore koja je ujedno i Memorijalna utrka hrvatskih branitelja – članova Hrvatskog veslačkog kluba Vukovar te tako još jednom ostavili pehar u spomen braniteljima u našem klubu. Naš Matej Vukić nastupio je u samcu i u iznimno jakoj seniorskoj konkurenciji gdje je osvojio sjajno 4. mjesto, dok je na prvom mjestu bio reprezentativac David Šain iz VK Iktus. Regatu su zatvorile seniorke utrkom u samcima gdje je boje HVK Vukovar branila Mihaela Mihaljević te osvojila odlično 4. Mjesto – rekao je predsjednik Hrvatskog veslačkog kluba Vukovar Luka Kolar, te se zahvalio svim klubovima što su ih podržali u toliko velikom broju.

Regatu je uspješno vodila većinski sudačka služba članova HVKV-a.Regata 5Regata 6

Ponedjeljak, 10 Svibanj 2021 10:50

2. Županijska nogometna liga Nogometnog središta Vukovar

Komplicira se stanje na prvenstvenoj ljestvici Druge županijske nogometne lige Nogometnog središta Vukovar. Hajduk iz Bapske i Mitnica su bodovno izjednačeni, dok Hajduk iz Tovarnika pa i Sremac iz Ilače imaju mogućnost doći do prvog mjesta. U sljedeća 4 kola čekaju nas zanimljive i neizvjesne utakmice.

Rezultati 17. kola.

Hajduk (B) – Mohovo 2:0 (1:0, 2:0 Dominik Gajdašić '43 i '83)

Hajduk (T) – Mitnica 2:2 (1:0 Mladen Jurina '44, 2:0 Matej Ujaković '70, 2:1 Tomislav Jukić '89, 2:2 Josip Sabljić '90)

Sremac – Radnički 1:2 ( 0:1 Matej Rajković '36, 1:1 Denis Svitlanović '41, 1:2 Matej Rajković '80)

Sloga – Lovas 3:0 ( 1:0 Dejan Bijelović '3, 2:0 Danilo Pavlović '39, 3:0 Duško Milošević '67)

Poredak:

 1. Hajduk, Bapska 38

 2. Mitnica, Vukovar 38

 3. Hajduk, Tovarnik 34

 4. Sremac, Ilača 32

 5. Sloga, Borovo 18

 6. Lovas, Lovas 13

 7. Radnički, Vukovar 11

 8. Mohovo, Mohovo 7

Raspored 18. kola: Mohovo – Lovas, Radnički – Sloga, Mitnica – Sremac, Hajduk (B) – Hajduk (T).

Ponedjeljak, 10 Svibanj 2021 10:46

Treća županijska nogometna liga Nogometnog središta Vukovar

Kiksom Rusina na domaćem terenu Sloga je pobjegla na 7 bodova prednosti 3 kola prije kraja prvenstva.  Već u sljedećem kolu Sloga na svom terenu igra protiv Lipovače i može osigurati titulu prvaka.

Rezultati 17. kola:

Rusin – Tompojevci 1:3 ( 1:0 Hrvoje Krznarić '63, 1:1 Damir Čupić '65, 1:2 Damir Čupić '67, 1:3 Matej Kegelj '90)

Lipovača – Mladost 3:1 ( 1:0 Velimir Miljković auto gol '4, 2:0 Gabriel Boras '15, 3:0 Gabriel Boras '69, 3:1 Emanuel Popović '88)

Dunav – Sloga 0:2 ( 0:1 Vuk Popović '25, 0:2 Aleksandar Varićak '75)

Poredak:

 1. Sloga, Pačetin 38

 2. Rusin, Mikluševci 31

 3. Dunav, Sotin 23

 4. Mladost, Svinjarevci 23

 5. Tompojevci, Tompojevci 20

 6. Lipovača, Vukovar 8

Raspored 18. kola: Tompojevci – Dunav, Sloga – Lipovača, Mladost – Rusin.

Ponedjeljak, 10 Svibanj 2021 09:12

Odlukom Skupštine Hrvatskog kuglačkog saveza, a na prijedlog Izvršnog odbora, kuglačka sezona 2020/2021. je zaključena sa zatečenim stanjem prije uvođenja mjera zabrana natjecanja, izuzev prvoligaša. Ovom odlukom kuglači Vodovoda grada Vukovara postali su prvaci 3. Hrvatske kuglačke lige – zona Osijek. Veliki uspjeh za Vukovarce, bez obzira na specifične korona uvijete. Uspjeh je tim veći imajući u vidu da je ekipa Vodovoda ostvarila stopostotan učinak u prvenstvu uz znatno više gostujućih pobjeda. Tim se učinkom ne može pohvaliti niti jedna ekipa, prvak u Hrvatskoj. Potpuno zadovoljstvo ovim uspjehom pomutila je tek odluka Skupštine HKS –a da prvaci nižih liga neće ići, kako je uobičajeno, u viši rang natjecanja.

Bez obzira na tu činjenicu, ovaj uspjeh kruna je dosadašnjeg rada koji je započeo prije pet godina. Tada je skupina kuglačkih zaljubljenika, pretežito zaposlenika Vodovoda grada Vukovara, osnovala klub i krenula s ligaškim natjecanjem. Bez ikakvog natjecateljskog iskustva, osim trenera, a nešto kasnije i igrača Ivana Vučkovića, krenulo se od nule. Upornim radom igrački, organizacijski problemi, problemi u radu i pripremanju kuglane bivali su sve manji, a sve to ostvareno je s domaćim, vukovarskim kadrom.

Stoga vrijedi istaknuti igrače koji su polučili ovo veliko postignuće. Najveći doprinos ovom povijesnom uspjehu dali su: Nikola Baranj, Dario Đumić, Đuro Gregurević, Dragan Higl, Anto Ivančić, Stevan Kaman – kapetan ekipe, Ivan Kljajić, Ivan Vučković – igrač- trener, a uz njih vrijedi pridodati i Zlatka Horvata, Zorana Jakšu, Ivana Marijanovića i Damira Jakoba Maula. Također, vrijedi istaknuti i sveprisutnog, pomoćnog trenera Željka Gjumića, a ostat će zabilježeno da je ovaj uspjeh ostvaren za vrijeme predsjedanja klubom od strane Josipa Pešića. Zahvala kluba ovim putem ide i gradskom poduzeću – Vodovodu kao i gradu Vukovaru koji su u svojim mogućnostima pratili rad kluba.

- Kraj sezone obilježila je i vijest da je naš igrač Dario Đumić na Sportskom učilištu završio školu za kuglačkog trenera, te time stekao licencu koja je nužna za rad kluba. Sve ovo vrijeme ne kuglanja dalo je više vremena za razmišljanje što i kako u narednoj sezoni. Želje, planovi postoje , te se nadamo da ćemo i u idućoj sezoni biti jednako uspješni, iako će ona kuglački sigurno biti zahtjevnija – rekao je trener Ivan Vučković

Ponedjeljak, 10 Svibanj 2021 09:08

Na Dunavskoj šetnici, sa startom kod restorana Mornar održan je 2. Vukovarski "Hamburg" maraton. Startala su 4 maratonca i svi su uspješno svladali dužinu od 42,2 km.

Od trkača iz AK Maraton Vukovar nastupili su Stjepan Čošić koji je s rezultatom 3:33:13 h bio najbrži, te Darko Banovak s rezultatom 4:52:30.

Na maratonu je također nastupio i Juraj Evačić maratonac iz Koprivnice koji je drugi u Hrvatskoj po broju istrčanih maratona. Ovo mu je bio 184.

Ponedjeljak, 10 Svibanj 2021 09:05

Valpovka – Vukovar 1991 0:2

U 27. kolu Treće Hrvatske nogometne lige istok Vukovar 1991 je u gostima pobijedio Valpovku 2:0, dok je Graničar pobijedio Marsoniju 1:0, time je Vukovar 1991 došao do drugog mjesta prvenstvene ljestvice s četiri boda zaostatka za vodećim Belišćem. Vukovar je u vodstvo doveo Josip Barišić pogotkom u '63, a na 2:0 povisio je Robin u '82.

Vuteks Sloga – Slavija 2:0

Vuteks Sloga je na svom terenu pobijedila Slaviju 2:0, te je trenutačno na 12. mjestu. Vodeći pogodak postigao je Davor Bratić u '28. iz kaznenog udarca, šest minuta kasnije na 2:0 povisio je Mihailo Marić.

U ostalim susretima: Slavonac – Zrinski 3:2, Slavonija – Kutjevo 1:3, Sloga – Vihor 2:4, Oriolik – Čepin 0:1, Croatia Đakovo – Bedem 1:0 i NAŠK – Belišće 0:3.

Poredak:

 1. Belišće, Belišće 58

 2. Vukovar 1991, Vukovar 54

 3. Marsonia, Slavonski Brod 52

 4. Croatia, Đakovo 49

 5. Oriolik, Oriovac 44

 6. Slavonija, Požega 43

 7. Graničar, Županja 43

 8. Čepin, Čepin 42

 9. Zrinski, Jurjevac 39

 10. Vihor, Jelisavac 35

 11. Bedem, Ivankovo 33

 12. Vuteks Sloga, Vukovar 30

 13. NAŠK, Našice 29

 14. Kutjevo, Kutjevo 28

 15. Slavonac, Bukovlje 25

 16. Valpovka, Valpovo 24

 17. Sloga, Nova Gradiška 24

 18. Slavija, Pleternica 24 

Raspored 28. kola 12. svibnja 2021.u 17:30: Zrinski Jurjevac – Graničar – Županja, Marsonia – Vuteks Sloga, Slavija Pleternica – NAŠK, Belišće – Croatia Đakovo, Bedem – Oriolik, Čepin – Sloga Nova Gradiška, Vihor – Valpovka, Vukovar 1991 – Slavonija, Kutjevo – Slavonac – Bukovlje.

Ponedjeljak, 10 Svibanj 2021 09:00

Rezultati 27. kola: Frankopan – Radnički (Ž) 1:2, Darda – Olimpija 2:1, Mladost – HAŠK Sokol 1:0, Otok – Borinci 0:0, Borac (B) – Grabovac 1:0, Zrinski – Slavonac (K) 4:2, Dilj – Torpedo 5:2, Borac (KV) – Radnički (M) 3:2, Šokadija – Višnjavac 3:0.

Poredak:

 1. Darda, Darda 71

 2. Dilj, Vinkovci 61

 3. Borac, Kneževi Vinogradi 49

 4. Mladost, Đakovačka Satnica 46

 5. Radnički, Mece 45

 6. Grabovac, Grabovac 40

 7. Radnički, Županja 39

 8. Borinci, Jarmina 39

 9. Borac, Bobota 37

 10. Otok, Otok 37

 11. Višnjevac, Višnjevac 34

 12. Šokadija, Babina Greda 34

 13. Zrinski, Bošnjaci 33

 14. Olimpija, Osijek 29

 15. HAŠK Sokol, Stari Jankovci 28

 16. Slavonac, Komletinci 27

 17. Frankopan, Rokovci-Andrijaševci 22

 18. Torpedo, Kuševac 11

Raspored 28. kola: Radnički (Ž) – Šokadija, Višnjevac – Borac (KV), Radnički (M) – Dilj, Torpedo – Zrinski, Slavonac (K) – Borac (B), Grabovac – Otok, Borinci – Mladost, HAŠK Sokol – Darda, Olimpija – Frankopan.

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija