Ispiši ovu stranicu

Novi spot policijske klape Sveti Mihovil povodom sjećanja na žrtvu Vukovara

Policijska klapa sv. Mihovil Policijska klapa sv. Mihovil Foto: PU vukovarsko-srijemska

Ministarstvo unutarnjih poslova i policijska klapa sv. Mihovil predstavili su novi videospot za pjesmu „Otiš'o je s mirisima jutra“.

- Riječ je o obradi pjesme koja se nalazi na prvom studijskom albumu policijske klape Sveti Mihovil, izdanom u rujnu ove godine. Pjesma je poznata u izvedbi velikana hrvatske glazbene scene Krunoslava Kiće Slabinca, koji nas je jučer nažalost napustio - objavili su iz PU vukovarsko-srijemske.  

Novi spot policijske klape Sveti  Mihovil  izrađen je povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, u želji da se iskaže zahvala i vječni pijetet svim žrtvama koji su svoj život položili na oltar Domovine. 
- Ponos i domoljublje zapisano filmskom trakom u ovom videospotu prikazano je kroz istinitu priču mladog hrvatskog policajca koji traga za mjestima kalvarije svoga oca stradalog tijekom Domovinskog rata  u obrani herojskog Grada Vukovara.
Ujedno, ovaj spot je trajni In memoriam na  97 hrvatskih hrabrih policajaca koji su 1991. godine izašli kroz vrata policijske uprave dajući svoje neustrašivo  Srce za obranu Grada Vukovara. Na ta vrata više se nikada nisu vratili. Otišli su s mirisima jutra… svjesni da su novim naraštajima stvorili Domovinu - navode iz Ministarstva unutarnjih poslova. 

Pročitano 714 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI