Ispiši ovu stranicu

Pobjeda kuglača Vodovoda u Osijeku

U 15. kolu 3. HKLI – zona Osijek kuglači Vodovoda grada Vukovara upisali su vrlo vrijednu gostujuću pobjedu protiv ekipe Tramvaja iz Osijeka. U vrlo dobroj igri Vukovarci su slavili rezultatom 6 : 2 ( 3136 – 3095 srušenih čunjeva ). Za ekipu Vodovoda su nastupili Vučković 514, Gregurević 503, Higl 548, Kljajić 546, Đumić 483 i Kaman 542 srušena čunja, a pojedinačne poene osvojili su Vučković, Higl, Kljajić i Kaman.

Od samog su početka vukovarski kuglači, uz vrlo dobru igru, ostvarili prednost što je kod domaćina rezultiralo povećanom nervozom i nesigurnosti u igri. Prednost Vukovaraca, koja se tijekom utakmice mijenjala, domaćini do kraja utakmice nisu uspjeli dostići. Svaka pobjeda u kuglanju ostvarena u gostima dodatno se vrednuje, tim prije što je ostvarena protiv drugoplasirane ekipe pri čemu je ostvaren i do sada najbolji gostujući rezultat na njihovoj kuglani.

Ovom pobjedom kuglači Vodovoda došli su do 15 bodova pri čemu se nalaze u sredini ljestvice, a cijele prošle sezone osvojili su 16 bodova.

Polu dirigirani ždrijeb vukovarskim kuglačima odredio je da će u narednih mjesec dana odigrati tri utakmice za redom kući , te biti slobodni jedno kolo. Priliku za povećanje bodovnog učinka imati će već u petak, 21. veljače u 18 sati protiv ekipe virovitičke HVIDR-e.

Pročitano 616 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI