NAJNOVIJE
U Hrvatskoj najmanje novozaraženih u posljednja dva tjedna - 40

U Hrvatskoj je 40 novooboljelih od koronavirusa, objavio je ministar zdravstva Vili Beroš na konferenciji za novinare Nacionalnoga stožera Civilne zaštite.

(Ponedjeljak, 06 Travanj 2020 14:33)
HZMO: U srijedu počinje isplata mirovina za ožujak

U srijedu počinje isplata mirovina za ožujak korisnicima računa otvorenih u poslovnim bankama, izvijestili su iz Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, a prenosi Hina.

(Ponedjeljak, 06 Travanj 2020 13:44)
Zaplovi Dunavom virtualno

Kako su nakon pojave koronavirusa i zabrane putovanja u turističkoj agenciji Danubiumtuors Vukovar ostali bez turista i ne mogu vodenim autobusom isplovljavati na Dunav, vlasnica agencije Zrinka Šesto kaže da su svim posjetiteljima pripremili virtualne plovidbe Dunavom na internetskoj stranici agencije.

(Ponedjeljak, 06 Travanj 2020 13:33)
Novooboljela osoba iz Vukovara nije pokazivala simptome

Komentirajući novi registrirani slučaj oboljele osobe na području Vukovara, ravnateljica OŽB Vukovar i bolnice hrvatskih veterana dr. Vesna Bosanac jer ispričala kako osoba nije pokazivala simptome, a testirana je u Vinkovcima jer je dolazila u doticaj sa zaraženim osobama.

(Ponedjeljak, 06 Travanj 2020 13:15)
Neki i dalje krše mjere samoizolacije

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je protekloga vikenda evidentirala sedam dojava o kršenju mjera samoizolacije.

(Ponedjeljak, 06 Travanj 2020 10:50)
U Iloku muškarac izgorio u kući

U Iloku je u požaru obiteljske kuće u Ulici Milana Štefanika smrtno stradao njezin vlasnik 59-godišnji građanin Iloka.

(Ponedjeljak, 06 Travanj 2020 10:44)
Policija uhitila dvojicu provalnika, jedan maloljetan

U Ulici Blage Zadre u Vukovaru oko 4. travnja provaljeno je u ugostiteljski objekt odakle je iz unutrašnjosti otuđena oprema, odnosno građevinska kolica, hladnjak, pećnica, mlin za kavu i nekoliko neugrađenih nadzornih kamera.

(Ponedjeljak, 06 Travanj 2020 10:42)

Gradonačelnik Ivan Penava obišao novouređene sportske terene na Lijevoj Bari

Ivan Szabo, Ljiljana Blažević i Ivan Penava Ivan Szabo, Ljiljana Blažević i Ivan Penava Foto: J. Vrdoljak

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava obišao je sa svojim zamjenicima Marijanom Pavličekom i Ivanom Mujkić,  obnovljeno i novouređeno vanjsko igralište i tenis teren u sklopu Športsko rekreacijskog centra Lijeva Bara. Ukupna vrijednost radova je 750.000 kuna sa PDV-om, a u cijelosti ih je financirao Fond za obnovu i razvoj grada Vukovara.

Staro i derutno nogometno igralište pretvoreno je u multifunkcionalni teren s modernom podlogom. Teren je proširen, oko njega je postavljena zaštitna mreža, a predviđen je za nogomet, rukomet i tenis. Ugrađena je i rasvjeta koja omogućuje korištenje terena i u noćnim satima. Također se radi i na postavljanju video nadzora. Radovi su izvedeni i na tenis terenima.

-Zadovoljstvo nam je da smo kroz ovaj sadržaj svim rekreativcima grada Vukovara osigurali jednu modernu podlogu koja je izrađena po vrhunskim svjetskim standardima, izjavio je Penava.  Zahvalio se Fondu za obnovu i razvoj grada Vukovara i Javnoj ustanovi Sportski objekti Vukovar na izvrsnoj suradnji.

- Nije dovoljno samo imati nekretninu već ju je važno održavati i osuvremenjivati, a ovo je jedan od primjera. Prošle smo godine promijenili parket u sportskoj dvorani, što je bio veliki zahvat. I dalje ćemo nastaviti raditi ne samo u sportskom dijelu već i ostalim dijelovima života kako bi poboljšali kvalitetu naših građana, uvijek u fokusu na mlade, rekla je predsjednica Fonda, Ljiljana Blažević

ŠRC Lijeva Bara ovime postaje moderniji i pristupačniji sportski centar koji za cilj ima povećanje korištenja sportskih sadržaja za sve građane grada Vukovara kao i za pripremu i organizaciju sportskih natjecanja i manifestacija u gradu Vukovaru. Ravnatelj Javne ustanove Sportski objekti Vukovar, Ivan Sabo najavio je daljnje uređenje sportskih terena na ŠRC Lijeva Bara, a to su košarkaški i odbojkaški tereni te napraviti jedno moderno natkriveno boćalište.

Izvođači radova su tvrtka EDEL SPORT d.o.o. iz Zagreba i gradska tvrtka Komunalac d.o.o.

Pročitano 316 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija