NAJNOVIJE
Održan Okrugli stol „Usluge CISOK-a za učenike osnovne i srednje škole“

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Vukovar i Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri  održan je okrugli stol naziva „Usluge CISOK-a za učenike osnovne i srednje škole „.

(Petak, 24 Siječanj 2020 17:04)
Projekt VukovART u slijedeće dvije godine uljepšat će Vukovar s 10 novih umjetničkih djela

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava sa svojom zamjenicom Ivanom Mujkić i direktoricom razvojne agencije Vukovar Vedranom Žilić predstavio je projekt VukovART. 

(Petak, 24 Siječanj 2020 13:03)
Pokušao prenijeti 10,5 tona melase za nargile

Vukovarsko-srijemska policija je priopćila kako su u suradnji s carinskim djelatnicima 23. siječnja oko 3 sata u noći, na graničnom prijelazu Tovarnik u tovarnom prostoru teretnog vozila slovenskih registracijskih oznaka pronašli oko 10,5 tona melase za nargile.

(Petak, 24 Siječanj 2020 12:41)
U Vukovaru otvoreno Savjetovalište za dojenje, jedno od prvih u Hrvatskoj

U okviru Patronažne službe Doma zdravlja Vukovar u Ulici Nikole Tesle 1 otvoreno je Savjetovalište za dojenje. Namijenjeno je trudnicama te majkama novorođenčadi, dojenčadi i male djece za podršku dojenju. 

(Četvrtak, 23 Siječanj 2020 16:26)
Održana konstituirajuća sjednica Kulturnoga vijeća grada Vukovara

Na Konstituirajućoj sjednici Kulturnog vijeća Grada Vukovara  za predsjednicu je izabrana Mirela Hutinec, a za zamjenicu predsjednice Vlasta Novinc.

(Četvrtak, 23 Siječanj 2020 08:44)
Potrebe na tržištu rada

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Vukovar, uz koordinaciju Središnjeg ureda, svake godine provodi analizu i prognozu potreba tržišta rada za pojedinim zvanjima, temeljem kojih se izrađuju Preporuke za obrazovnu upisnu politiku i politiku stipendiranja.

(Srijeda, 22 Siječanj 2020 14:36)
Karate klub Vukovar '91. sudjelovao je na turniru Grand Prix Croatia

Karate klub Vukovar '91. sudjelovao  je na turniru Grand Prix Croatia na kojemu je nastupilo 1930 natjecatelja iz 268 klubova i 22 države. U vrlo jakoj konkurenciji član Karate kluba Vukovar '91. Ivan Draganić u ekipnom sastavu Karate kluba Essekera iz Osijeka osvojio je 3. mjesto. U ekipnom nastupu karatistice Vukovara u sastavu Asja Štalmajer, Ema Pendić i Ema Štalmajer gube u repasažnoj borbi za 3. mjesto. Još su nastupili Alen Rupčić i Ilaj Macura.

(Srijeda, 22 Siječanj 2020 12:34)

U Gradskoj knjižnici Vukovar započeo adventski program Polarni ekspres

U Gradskoj knjižnici Vukovar započeo Adventski program Pod nazivom Polarni ekspres.

Program je započeo istovremeno u svim ograncima knjižnice. Ovaj polarni vlakić  odvest će sve zainteresirane male i velike sugrađane kroz adventsko vrijeme na brojne kreativne radionice  i druga zanimljiva događanja. Otvarajući ovogodišnji Advent u Gradskoj knjižnici Vukovar, ravnateljica knjižnice Jelena Miškić je rekla kako je Polarni ekspres namijenjen svim uzrastima, od najmlađih do onih starijih.

- Željeli smo kroz brojne kreativne radionice, igraonice i druge zanimljive sadržaje na jedan vedar i veseo način uploviti u blagdansko ozračje jer smatramo da nam svima treba radosti, smijeha i zajedničkog druženja.- kazala je Miškić

Vlakić

Cijeli program smišljen je prema slikovnici Polarni ekspres koja će biti svojevrsni lajtmotiv cijeloga programa pojasnila je Miškić. Bit će tu igraonica, kreativnih radionica, izložba modela lego kockica i puno zanimljivih sadržaja. Od događanja koje je ovoga Adventa Gradska knjižnica Vukovar namijenila odraslima je večer poezije  vukovarskih pjesnika te predstavljanje knjige Moja svjetlosna godina Mare Majstorović.

Ove će godine kao i dosadašnjih zanimljivih sadržaja biti i u  Američkome kutku najavila je Miškić. Svi posjetitelji koji to budu željeli moći će se fotografirati ispred originalnog božićnog drvca načinjenog od knjiga na samom ulazu u Gradsku knjižnicu Vukovar.

Pročitano 267 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Mirjana Đermadi

mirjana.djermadi@hrv.hr

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija