NAJNOVIJE
U Hrvatskoj je 77 novooboljelih od COVID-a 19

Nacionalni stožer civilne zaštite Republike Hrvatske upravo je objavio kako je u Hrvatskoj 77 novo obljelih osoba COVID-a 19. Ukupno je 867 oboljelih, 611 novotestiranih, a ukupno do sada 7015 testiranih osoba 

za koje postoji sumnja na COVID-19. Broj preminulih se nije povećao, a ukupno su 32 obolele osobe na respriratoru. Izliječenih osoba je 67.

(Utorak, 31 Ožujak 2020 14:10)
Umirovljenici zbog situacije s korona virusom traže dostavu mirovina poštom

Iz dvije najveće umirovljeničke udruge u Hrvatskoj – Matice umirovljenika Hrvatske i Sindikata umirovljenika Hrvatske pokrenuta je žurna inicijativa za privremeno uvođenje dostave mirovina poštom. U njihovom zajedničkom priopćenju stoji:

(Utorak, 31 Ožujak 2020 14:01)
Od srijede nova organizacija rada u KBC-u Osijek

Klinički bolnički centar u Osijeku od srijede, 1. travnja  primjenjuje novu organizaciju rada.

(Utorak, 31 Ožujak 2020 12:41)
U Osječko -baranjskoj županiji 11 novih oboljelih, ukupno 57 oboljelih od koronavirusa

U protekla 24 sata u Osječko-baranjskoj županiji potvrđeno je 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom, od kojih je 10 bilo u samoizolaciji, te je za sada oboljelo ukupno 57 osoba, izvijestio je u utorak županijski Stožer Civilne zaštite.

(Utorak, 31 Ožujak 2020 12:19)
Minisitrica Divjak pojasnila način ocjenjivanja učenika u online nastavi

U Hrvatskoj se zbog epidemije korona virusa nastava već treći tjedan održava na daljinu, a sasvim je izvjesno kako će se na taj način odvijati i do mature. Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak danas je u razgovoru za Media servis pojasnila kako spremaju različite scenarije.

(Utorak, 31 Ožujak 2020 12:18)
Česti pozivi prema ambulantama za COVID -19 u našoj županiji

Sukladno naredbi Kriznoga stožera Ministarstva zdravstva, od 15. ožujka 2020. godine, na području Vukovarsko-srijemske županije, u Vinkovcima, Vukovaru i Županji uspostavljene su tri izdvojene ordinacije za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženost korona virusom. Rade 24 sata.

(Utorak, 31 Ožujak 2020 11:19)
Još dvije novo oboljele osobe od koronavirusa u našoj županiji

U Vukovarsko-srijemskoj županiji od noćas su još 2 pozitivne osobe na koronavirus, što je dosad ukupno pozitivnih 13 osoba.

(Utorak, 31 Ožujak 2020 09:54)

U Vukovarsko-srijemskoj županiji nema korona virusa

Sa sjednice stožera Sa sjednice stožera VSŽ

Korona virusa na području Vukovarsko-srijemske nema, a epidemiološka situacija je i dalje stabilna rečeno je u velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima na sjednici Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije.

Sjednicu su vodili predsjednik stožera župan Božo Galić i načelnik Zdravko Kelić.

Do sada je u Vukovarsko-srijemskoj županiji ukupno testirana 31 osoba, jedan nalaz se čeka, 691 osoba nalazi se pod mjerama samoizolacije.

U karanteni se nalaze tri osobe dok su u karanteni za vozače kamiona do sada bile smještene dvije osobe.

Za sve  osobe u karanteni osigurana je hrana i voda, kao i zdravstvena skrb ukoliko dođe do promjena u njihovom zdravstvenom stanju.

Obavijestili su javnost kako je nalaz ravnatelja Doma zdravlja Vinkovci Petra Kulića pristigao i  negativan je, a on ostaje pod mjerama samoizolacije još tjedan dana.

Pročitano 128 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija