NAJNOVIJE
Modernizirana sportska dvorana u Borovo naselju

Grad Vukovar i Javna ustanova „Sportski objekti Vukovar“ su u proteklih godinu i pol dana proveli niz radova u svrhu modernizacije Sportske dvorane u vukovarskoj četvrti Borovo Naselje u ukupnom iznosu 2.670.233,38 kuna s PDV-om.

(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 13:27)
Nova predsjednica Savjeta mladih Grada Vinkovaca Loreta Kovačević

Savjet mladih je savjetodavno tijelo Gradskog vijeća Grada Vinkovaca koje je osnovano s ciljem aktivnog uključivanja mladih u javni život grada te promicanja i zagovaranja prava, potreba i interesa mladih na lokalnoj razini.

(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 12:55)
Cijene goriva ostaju iste i u sljedećih 14 dana
Kako su izvijestili iz Vlade,na telefonskoj sjednici donesena je Uredba o utvrđivanju najviših maloprodajnih  i veleprodajnih cijena naftnih derivata, te Uredba o izmjeni Uredbe o visini trošarine na energente i električnu energiju, kojima režim određivanja najviših maloprodajnih cijene naftnih derivata ostaje isti kao i prethodnih 14 dana.
(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 11:28)
Požar na pilani u Andrijaševcima prouzročio štetu od 2 milijuna kuna

U ranim jutarnjim satima 1. srpnja izbio je požar na pilani u Andrijaševcima.

(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 11:18)
Policija istražuje okolnosti sukoba u ugostiteljskom objektu u Vukovaru

U večernjim satima 3. srpnja u ugostiteljskom objektu u vukovarskoj gradskoj četvrti Borovo Naselje fizički se sukobilo nekoliko mlađih osoba koje su se potom udaljile s mjesta događaja.

(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 10:57)
Provala u obiteljsku kuću u Rajevom Selu

Tijekom noći, 3. srpnja provaljeno je u obiteljsku kuću u Rajevom Selu iz koje ništa nije otuđeno. Provalom je 45-godišnjem vlasniku počinjena materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 10:12)
Za ulaganje u male klaonice na raspolaganju 20 milijuna kuna

Ministarstvo poljoprivrede u petak je objavilo natječaj za ulaganje u male klaonice, vrijedan 20 milijuna kuna, kojim se želi povećati vrijednost proizvoda iz primarne poljoprivredne proizvodnje.

(Ponedjeljak, 04 Srpanj 2022 09:52)

Otvoren uređeni nogometni stadion u Vukovaru

Stadion su utrkom otvorili učenici Stadion su utrkom otvorili učenici Milan Paun

Utrkom na stotinu metara učenika osnovnih škola Dragutina Tadijanovića i Siniše Glavaševića svečano je otvoren novi moderni gradski stadion u Vukovaru.

Riječ je o kapitalnom projektu iz Intervencijskoga plana Grada Vukovara.

Ukupna je vrijednost radova 12.207.099 kuna s PDV-om. Izvođač radova je tvrtka Planum-građenje d.o.o. iz Vukovara.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske Unije u iznosu od 72,77% (8.999.998,54 kuna), Fonda za obnovu i razvoj Grada Vukovara u iznosu od 22,38% (2.767.818,44 kune) dok ostatak iznosa od 4,85%, odnosno 600.001,46 kuna, snosi Grad Vukovar.

Okupljene je na stadionu pozdravio gradonačelnik Vukovara Ivan Penava rekavši kako je namjena stadiona za profesionalni i rekreativni sport tako da ga mogu koristiti svi građani i posjetitelji.

„Uz postavljeno osvjetljenje stadion će omogućiti sigurno trčanje i tijekom noći na ravnoj podlozi gdje ne postoji mogućnost ozljede”, rekao je Penava i dodao da je nakon izgradnje gradske tržnice ovo drugi veliki kapitalni projekt iz Intervencijskoga plana Grada Vukovara.

Gradski stadion je po završetku preobrazbe dobio novu zgradu sportsko rekreacijske namjene s pratećim prostorijama.

Uz već postavljenu atletsku stazu te tribine koje imaju 186 sjedećih mjesta, novi, velebni kompleks postao je moderan atletsko-nogometni stadion s pomoćnim igralištem na zapadnoj strani te novuređenim nogometnim igralištem, uz uređeno hortikulturno okruženje te nova 34 parkirna mjesta za osobne automobile i dva parkirna mjesta za autobuse.

Na izgradnji stadiona zahvalio je Dražen Pernar, sportski direktor HNK Vukovar 1991. Rekao je da je ovo nastavak izgradnje sportske infrastrukture u Vukovaru te da mladi nogometaši jedva čekaju početak treninga.

stadion svi

Pročitano 391 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija