Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Otvoreno klizalište u Vukovaru

Vukovarsko klizalište koje je i ove godine smješteno u Perivoju Dvorca Eltz, otvoreno je na  radost brojnih naših sugrađana. Rad klizališta uvjetovan je epidemiološkim mjerama, no i ove godine značajno je zanimanje za ovu vrstu rekreacije, potvrdio i Teo Šteter trener i voditelj klizališta.

-Trenutno  epidemiološke mjere omogućuju veći broj posjetitelja na otvorenom, pa vjerujemo kako će ove godine posjećenost klizalištu biti i veća nego što je bila prošle godine- rekao je Teo Šteter. Naglasio je kako ovogodišnje posjetitelje vukovarskog klizališta očekuje škola klizanja za djecu i mlade, igre na ledu, mala škola hokeja i brojni drugi zanimljivi sadržaji, a ulaz je besplatan.

Vinkovčani će također dobiti klizalište, a sve su pripreme pri kraju, otkrila je organizatorica Adventa u Vinkovcima, Marija Gerovac. Ona je naglasila kako je ove godine klizalište na novoj lokaciji, a riječ je o Slavonskome sokaku kojega su posjetitelji dobro prepoznali tijekom Vinkovačkih jeseni.

-U tijeku su zadnje tehničke pripreme na klizalištu i vjerujemo kako će sve biti završeno do 11. prosinca kada planiramo otvoriti klizalište- rekla je Gerovac te dodala kako će ulaznice za klizalište biti simbolične.

U Osijeku je klizalište započelo s radom u ponedjeljak, 29. studenoga 2021. u Sokol centru. Na 1.500 kvadrata ledene površine dozvoljeno maksimalno 100 klizača po smjeni.Cijena ulaznice za osječko klizalište je  20 kuna, a 15  kuna plaća se najam klizaljki ukoliko klizači nemaju svoje.

Pročitano 1981 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI