Ispiši ovu stranicu

Otvoreno sedam saniranih igrališta

Gradonačelnik, zamjenik i košarkaši Gradonačelnik, zamjenik i košarkaši Foto: Grad Vukovar

Temeljem Ugovora o sanaciji sportskih i društvenih objekata sklopljenog između Grada Vukovara i tvrtke Komunalac d.o.o. na području grada Vukovara sanirano je sedam dječjih igrališta.

Igrališta koja su opremljena košarkaškim koševima, malim golovima za nogomet te stolovima za stolni tenis otvorena su u Orahovičkoj ulici, u Ulici Stjepana Supanca, Velebitskoj, u ulici Široki put, na Lušcu, u Lipovači te u Sotinu u Ulici Kardinala Alojzija Stepinca.

- Mladim ljudima smo pružili mogućnost da se druže kroz sport i rekreaciju i nadamo se da će ovakve vrste aktivnosti izvući mlade iz kuća. - rekao je Penava te naglasio kako se nada da će otvorena igrališta utjecati na socijalnu komponentu djece i mladih.

Penava je zaigrao košarku s okupljenim sportašima košarkaškog kluba Vukovar koji su oduševljeno komentirali kako su ovakva igrališta neophodna u gradu i time će se svakako poboljšati svakodnevica ovih i budućih generacija.

- U planu nam je da, krajem ove odnosno početkom sljedeće godine, na još otprilike 4 lokacije postavimo igrališta ove vrste. - naglasio je Pavliček rekavši da će u tom slučaju svaki građanin grada Vukovara imati jedno takvo igralište u krugu od 500m.

Radovi sanacije vrijedni su 143.913,20 kuna i obuhvaćaju pripremu podloge za postavljanje sportske opreme na dječjim igralištima. Vrijednost opreme iznosi 97.800 kuna.



Pročitano 1546 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI