Ispiši ovu stranicu

Miss Vukovarsko - srijemske županije 2019. je Ivona Gradečak

Na Plivalištu Vukovar održan je Izbor za Miss Vukovarsko - srijemske županije za Miss Hrvatske 2019.

U izboru za odlazak na državno natjecanje bilo je deset djevojaka: Ivona Gradečak, Nikolina Grudić, Patricia Hanžek, Maja Tori, Magdalena Majstorović, Anamarija Dretvić, Vanja Beronja, Leonarda Bučak, Anamarija Prka i Ivana Majstorović.

Po ocjenama žirija, među kojima su, između ostalih bili zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček, ravnatelj Sportskih objekata Vukovar Ivan Szabo i upravitelj zadruge Vrhunsko Vukovarsko Vedran Barić, za drugu pratilju proglašena je Nikolina Grudić, prvom pratiljom proglašena je Vukovarka Vanja Beronja.

Titulu Miss Vukovarsko-srijemske županije za 2019. godine ponijela je Ivona Gradečak iz Ivankova. - Ovo je velika čast i iznenađenje. Dat ću sve od sebe na izboru za Miss Hrvatske kako bi opravdala ovaj izbor i našu županiju predstavila u najboljem svjetlu - rekla je Ivona, koja će krajem kolovoza na velikoj završnici izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta 2019. godine predstavljati Vukovarsko -srijemsku županiju. Ivona ide u 3. razred Opće gimnazije i želja joj je postati logoped. Bavi se manekenstvom, jako voli sport, a najviše odbojku.

Okupljene je zabavljao tamburaški sastav Garavi i plesna skupina Queens iz Vinkovaca. 

Pročitano 2138 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI