NAJNOVIJE
U prometnoj nesreći kod Slavonskog Broda deset poginulih i više desetaka ozlijeđenih

Prema trenutno dostupnim informacijama, u nesreći koja se dogodila u nedjelju u jutarnjim satima na autocesti A3 kod Slavonskog Broda poginulo je deset osoba, više je desetaka ozlijeđenih osoba.

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 10:43)
Od ponedjeljka predaja zahtjeva za potpore za očuvanje radnih mjesta za srpanj

Hrvatski zavod za zapošljavanje objavio je kako će prijave za dobivanje potpora za očuvanje radnih mjesta za srpanj zaprimati od ponedjeljka.  

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 08:57)
Slavonski Brod: sletio autobus, tri osobe preminule, desetci ozlijeđenih

U nedjelju oko 6.20 sati, na autocesti A3 kod Slavonskog Broda dogodila se prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja autobusa makedonskih nacionalnih oznaka s prometnice.

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 08:55)
U Privlaci se planira izgradnja knjižnice i čitaonice

U Općini Privlaka u tijeku je postupak savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za projekt izgradnje narodne knjižnice i čitaonice.

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 08:27)
USKOK podigao prijavu protiv trojice policajaca s područja Slavonskog Broda

USKOK je podigao prijavu protiv tri policajca s područja Slavonskog Broda koji su kazne naplaćivali u višim iznosima u odnosu na visinu kazne koju su počinitelji prekršaja stvarno trebali platiti.

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 07:06)
Poticajne obiteljske i populacijske mjere za poboljšanje obiteljskog standarda

Središnji državni ured za demografiju i mlade prioritetno provodi poticajne obiteljske i populacijske mjere za potpore i olakšice roditeljima u cilju poboljšanja obiteljskog standarda.

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 07:01)
Petrinjsko područje zatreslo 3,8 po Richteru

Petrinjsko je područje zatresao u subotu u 15.43 sata prilično jak potres magnitude 3.8 prema Richteru, izvijestili su iz hrvatske Seizmološke službe.

(Subota, 24 Srpanj 2021 17:41)

Oživljava vukovarski turizam

Vukovarski turizam polako kreće uzlaznom linijom pokazuju to podatci Turističke zajednice grada Vukovara.  U prvih šest mjeseci ove godine  u Vukovaru je ostvareno  33 posto dolazaka u odnosu na isto razdoblje prošle godine, a što se triče noćenja na 68 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine rekla je Marina Sekulić, direktorica Turističke zajednice grada Vukovara.

-Uzimajući u obzir činjenicu da su prošle godine prije samog lockdowna bili iznimno dobri gdje smo bilježili porast u dolascima za 12 posto i 9 posto u noćenjima i da su nam tada u Vukovaru boravila i djeca koja posjećuju Vukovar u sklopu nastave iz povijesti, a ako izuzmemo djecu tada bilježimo povećanje u dolascima za 67 posto i 101 posto u noćenjima- rekla je Sekulić.

Pandemija koronavirusa uzrokovala je da je nekolicina pružatelja usluga noćenja  privremeno zatvorila svoja vrata ali ima i novootvorenih naglasila je Sekulić. Produžen je i boravak gostiju u Vukovaru koji je prošle godine bio nešto više od jednoga dana a u prvih šest mjeseci ove godine povećana je duljina boravka na nešto više od dva dana. Kada je riječ o kruzerima za sada je šest pristajanja, u odnosu na prošlu godinu kada ih je bilo najavljeno 350  a pristalo je 14 kruzera.

Pročitano 78 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija