NAJNOVIJE
Ministar Beroš: 15 teže ozlijeđenih u nesreći kod Slavonskog Broda

Ministar Vili Beroš obratio se medijima iz Slavonskoga Broda, gdje se u nedjelju u jutarnji satima dogodila teška prometna nesreća.

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 11:53)
Milanović: Suosjećam s vlastima i narodom Kosova

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio je u nedjelju sućut u povodu teške prometne nesreće kod Slavonskog Broda poručivši kako suosjeća s vlastima i narodom Kosova.

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 11:47)
Trut: poginulo je devet putnika i jedan vozač

Ravnatelj Civilne zaštite Damir Trut rekao je kako je od osmero teže ozlijeđenih četvero operirano, a da su ostali ozlijeđeni u obradama - neki su lakše, a drugi teže ozlijeđeni,

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 11:44)
Plenković: U mislima smo s obiteljima žrtava i kosovskim narodom

O teškoj nesreći na Twitteru se oglasio premijer Andrej Plenković, čiju izjavu prenosimo u cijelosti.

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 11:18)
U prometnoj nesreći kod Slavonskog Broda deset poginulih i više desetaka ozlijeđenih

Prema trenutno dostupnim informacijama, u nesreći koja se dogodila u nedjelju u jutarnjim satima na autocesti A3 kod Slavonskog Broda poginulo je deset osoba, više je desetaka ozlijeđenih osoba.

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 10:43)
Od ponedjeljka predaja zahtjeva za potpore za očuvanje radnih mjesta za srpanj

Hrvatski zavod za zapošljavanje objavio je kako će prijave za dobivanje potpora za očuvanje radnih mjesta za srpanj zaprimati od ponedjeljka.  

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 08:57)
Slavonski Brod: sletio autobus, tri osobe preminule, desetci ozlijeđenih

U nedjelju oko 6.20 sati, na autocesti A3 kod Slavonskog Broda dogodila se prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja autobusa makedonskih nacionalnih oznaka s prometnice.

(Nedjelja, 25 Srpanj 2021 08:55)

Završena sanacija dviju ulica u Sotinu

Završena sanacija dviju ulica u Sotinu Foto: Marija Molnar

U prigradskome naselju Sotin završeno je uređenje i kompletna sanacija dviju ulica - Vladimira Nazora ukupne dužine 1 360 metara i Matice Hrvatske dužine 308 metara. Radove u koje je Grad Vukovar uložio 3,2 milijuna kuna s PDV-om obavila je gradska tvrtka Komunalac u roku od pet mjeseci. Ulice su dobile novi asfalt, novu kolničku konstrukciju, kombinirani sustav oborinske odvodnje (otvoreni i zatvoreni), novu vertikalnu i horizontalnu signalizaciju te hortikulturu.

- Na zamolbu velikog broja naših sugrađana iz Sotina i stanovnika ovih ulica krenuli smo u sanaciju, Na tragu onoga što smo radili u svim prethodnim mandatima i ovo je ulaganje u grad, infrastrukturu, ljude i različite segmente življenja. Zadovoljstvo mi je vidjeti da grad svakim novim projektom biva sve ljepši i bolji grad za živjeti. Posebno zadovoljstvo čini suradnja s gradskom tvrtkom Komunalac koja je skupa s nama sve ove godine rasla i danas je sposobna obavljati i poslove asfaltiranja što prije deset godina nije bila u mogućnosti. Na zadovoljstvo svih stanovnika grada Vukovara poglavito mještana Sotina, veselim se i radujem kako ovom projektu tako i svim budućim projektima koji su pred nama - istaknuo je gradonačelnik Vukovara Ivan Penava nakon obilaska obnovljenih ulica.

Pročitano 68 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija