NAJNOVIJE
Poziv na radionicu „Božićno svjetlo”

Udruga Tko se boji sutra još? Vukovar započela je s radom 2020. godine, a samo dva mjeseca kasnije započela je s projektom „Bakina škrinja”.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 14:45)
U Marincima izbio požar na osobnom automobilu

U nedjelju 3.prosinca oko 13,15 sati  u dvorištu obiteljske kuće u Marincima izbio je požar na osobnom automobilu 52-godišnjaka, priopćeno je iz PU vukovarsko-srijemske.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 14:44)
Provaljeno u vukovarski restoran i otuđen novac


Tijekom noći  između 2. i 3. prosinca provaljeno je u restoran 46-godišnjaka u Vukovaru iz kojeg je otuđen novac, javili su iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 14:42)
Raspisan natječaj za nagradu Goran za mlade pjesnike

Na natječaju za nagradu Goran za mlade pjesnike koji su raspisali organizatori pjesničke manifestacije Goranovo proljeće mogu sudjelovati pjesnici mlađi od 30 godina koji nikad nisu objavili knjigu poezije.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 13:00)
Gotovo polovica ispitanih osoba s invaliditetom osjeća se diskriminirano na natječajima za posao

Povodom Međunarodnoga dana osoba s invaliditetom, portal MojPosao u suradnji s Udrugom Zamisli proveo je istraživanje o položaju osoba s invaliditetom na tržištu rada u cilju otkrivanja kako na položaj osoba s invaliditetom gleda šira javnost, poslodavci, ali i same osobe s invaliditetom.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 12:53)
Dobitnici priznanja "Suncokret ruralnog turizma Hrvatske" na prijemu kod gradonačelnika Ivana Penave

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo”, 30. studenoga 2023. godine dodijelila je 86 povelja i posebnih priznanja u sklopu nacionalne nagrade „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“, koja se održava već jedanaestu godinu.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 12:47)
Završen još jedan uspješan projekt RA VSŽ

U velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima održana je završna konferencija projekta „ESI fondovima do održivog razvoja Vukovarsko-srijemske županije II“, ukupne vrijednosti 3.468.672,88 eura, od kojih je 85% bespovratnih sredstava. Projekt je započeo 1. travnja 2019., a završava 31. prosinca 2023. godine.

(Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 11:08)

Župan Dekanić čestitao učenicima, učiteljima i roditeljima

Župan Dekanić čestitao učenicima, učiteljima i roditeljima OBŽ

Povodom početka nastave u osnovnim i srednjim školama na području Vukovarsko-srijemske županije župan Damir Dekanić uputio je čestitku učenicima, učiteljima i roditeljima.

Posebno se obratio učenicima prvih razreda te rekao da ih u školi čekaju novi prijatelji i nova znanja.

„Škola je divno putovanje kroz koje ćete puno toga naučiti i izrasti u mlade i vrijedne ljude. U tome će vam pomoći vaši nastavnici koje morate pažljivo slušati jer će vam upravo oni ukazati na to kako prepoznati pravi životni put. Dragi učenici, na svakom putu, pa tako i ovom vašem školskom pojave se problemi, ali ako se pojave i vidite da ih ne možete sami riješiti, uvijek se možete obratiti nastavniku, roditeljima ili prijateljima. Svaki problem u životu se može riješiti i to jednostavnim razgovorom s osobom kojoj vjerujete. Učenici, nastavnici i roditelji, od srca vam svima želim sretan prvi dan škole kao i uspješnu novu školsku godinu, puno dobrih ocjena, strpljenja i ustrajnosti u radu i neka vam nikada ne nedostaje veselja i ljubavi”, navodi se u čestitci župana Dekanića.

 

Pročitano 240 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija