NAJNOVIJE
5. Dan crvenih haljina u Osječko-baranjskoj županiji

Dan crvenih haljina u Hrvatskoj se obilježava već petu godinu za redom, a inicijativa je pokrenuta na prijedlog Hrvatskog stručnog neurološkog društva, a obilježava se kako bi se podigla svijest o moždanom udaru kod žena.

(Četvrtak, 02 Veljača 2023 14:17)
Svjetski je dan močvarnih staništa, najavljen projekt revitalizacije Mure, Drave i Dunava

Na Svjetski dan močvarnih staništa koji se u svim državama svijeta obilježava 2. veljače, iz Svjetske organizacije za zaštitu prirode izvijestili su o pet milijuna eura vrijednom projektu za revitalizaciju četiri područja u tzv.Europskoj Amazoni tj. u obnovu Mure, Drave i Dunava u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji.

(Četvrtak, 02 Veljača 2023 13:14)
U zadnja 24 sata tri sudara vozila sa životinjom na cesti

Kako je priopćeno iz Policije uprave vukovarsko-srijemske, u posljednja 24 sata na našem su se području dogodile tri prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Vukovaru, Privlaci i na graničnom prijelazu Ilok. Također su evidentirana i tri sudara vozila sa životinjom na cesti i to  dva u Vinkovcima i jedan u Jarmini.

(Četvrtak, 02 Veljača 2023 10:20)
Od invazivnog streptokoka u Hrvatskoj umrle četiri osobe

Iz Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo priopćeno je kako je Hrvatsku ove zime pogodila bakterijska streptokokna infekcija u obliku angine ili šarlaha, a koja je poprimila razinu epidemije.

(Četvrtak, 02 Veljača 2023 10:03)
Vukovarac neovlašteno prodavao medicinske proizvode i preparate za potenciju

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su višemjesečno kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom iz Vukovara zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Nedozvoljena trgovina“ , priopćeno je iz PU vukovarsko-srijemske..

(Četvrtak, 02 Veljača 2023 10:01)
Posjet župana Vukovarsko-srijemske županije Damira Dekanića Općini Drenovci

Izaslanstvo Vukovarsko-srijemske županije predvođeno županom Damirom Dekanićem posjetilo je općinu Drenovci.

(Četvrtak, 02 Veljača 2023 08:37)
Obavijest o početku snimanja 2D seizmičkih podataka i snimanje magnetotelurskih podataka na preliminarnom istražnom prostoru Vukovar

Iz Grada Vukovara obavještavaju građane kako će Agencija za ugljikovodike u svrhu istraživanja geotermalnog potencijala na području grada izvoditi geofizičke radove u sklopu snimanja 2D seizmike i magnetotelurike.

(Srijeda, 01 Veljača 2023 15:23)
Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58

Za Lovru, Matea i Luku prikupljeno 123 tisuće kuna

  • Ponedjeljak, Velj 02 2015
  • Piše: 
Zahvala svima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji Zahvala svima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji Foto: J. Vrdoljak

U humanitarnoj akciji „Srce Slavonije za Lovru, Matea i Luku“ prikupljeno je ukupno 123 tisuće 510 kuna, priopćeno je na današnjoj konferenciji za novinare Organizacijskog odbora spomenute humanitarne akcije koju su organizirali stranačka mladež HDSSB-a, Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata i Grad Vukovar.

Zahvaljujući svim građanima i donatorima na sudjelovanju u akciji, roditeljima teško oboljelih dječaka u dobi od sedam, osam i jedanaest godina, predsjednica vukovarskog HDSSB-a Slavica Jelinić simbolično je uručila ček od po 41 tisuću kuna. S obzirom da HZZO ne pokriva troškove neophodnog liječenja u inozemstvu, novac će roditelji potrošiti u te svrhe.

Humanitarna akcija je trajala od 22. prosinca do 22.siječnja, a svi koji se nisu u tom periodu uključili u akciju i žele pomoći Lovri, Mateu i Luki, mogu se obratiti njihovim roditeljima ili u udrugu „Vukovarski leptirići“.

Pročitano 1558 puta
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija