NAJNOVIJE
U Vinkovcima se održavaju Rimski dani

Pod sloganom 'Inter nos fortiores' – 'Zajedno smo jači' u vinkovačkom parku Lenije održavaju se VIII. rimski dani, zabavna i kulturna manifestacija koja veliča rimsku kulturu na tlu Vinkovaca, javlja Hina.

(Subota, 04 Srpanj 2020 16:23)
1. Memorijalni turnir "Ivan Domac"

Održan 1. Memorijalni turnir "Ivan Domac"

(Subota, 04 Srpanj 2020 15:11)
U RH 86 novih slučajeva zaraze koronavirusom, 1 osoba preminula

Prema službenim podatcima Nacionalnog stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske, 86 je novih slučajeva zaraze COVID-19 bolesti, u bolnicama se nalazi ukupno 85 osoba.

(Subota, 04 Srpanj 2020 14:01)
U Osječko-baranjskoj županiji 14 pozitivnih nalaza na COVID-19

U posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano 215 uzoraka, što je do sada među najvišim dnevnim brojem obrada, a pozitivno je bilo 14 nalaza. Najviše (8) pozitivnih nalaza je s područja Đakova, četiri iz Osijeka te po jedan osoba iz Strizivojne i Čepina. Svi su kontakti ranije oboljelih osoba.

(Subota, 04 Srpanj 2020 10:19)
Dva nova slučaja zaraze koronavirusom u županiji

U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata 2 novih pozitivnih osoba na COVID-19.  Osobe su iz Županje.

(Subota, 04 Srpanj 2020 09:58)
U ponoć počela izborna šutnja

Od ponoći je na snazi izborna šutnja.

(Subota, 04 Srpanj 2020 07:12)
Pavliček prozvao Ministarstvo kulture za ugrožavanje projekta Vukovar Tower

Zamjenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček održao je ispred nekadašnjeg hotela Dunav konferenciju za medije na temu ugrožavanja investicije u vrijednosti od 185 milijuna kuna koju su prije dvije godine najavili švicarski poduzetnici hrvatskih korijena iz tvrtke Immo Invest Partner.

(Petak, 03 Srpanj 2020 15:48)

Kolinda Grabar Kitarović održala završni predizborni skup u Vukovaru

Kolinda Grabar Kitarović održala završni predizborni skup u Vukovaru Foto: Vanessa Kupina

U kongresnoj dvorani Ružičkine kuće u Vukovaru aktualna predsjednica i predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović održala je završni predizborni skup za Vukovarsko srijemsku županiju.

-Vi ste moj narod i vi ste moja snaga i moje sidro. Rekla sam da neću biti u Vukovaru samo u koloni sjećanja. Ispunila sam to obećanje. Nosim u srcu Kolonu sjećanja, sve umrle i nestale, ali nosim u srcu i susrete s djecom, mladima i poduzetnicima. Našu vukovarsku i hrvatsku budućnost – poručila je okupljenima Grabar Kitarović.

Okupljenima se obratio i gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava.
-U onim presudnim trenutcima, koji su bili bitni za nas u Gradu Vukovaru, ona je znala čvrsto stati i pokazati svima da nije baš tako kako nas uče; da se ne smije imati stav, da se ne smije imati mišljenje. Dva je puta to napravila, u srpnju i u rujnu, baš po pitanju okolnosti koje su zadesile Vukovar i na tome joj hvala.

Podršku Kolindi Grabar Kitarović na skupu su iskazali i premijer Andrej Plenković, župan Vukovarsko-srijemske Božo Galić, gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i brojni drugi.

Pročitano 327 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija